Cròniques i resultats dels equips del CBI

Dimarts, 5 maig 2009. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
La festivitat del primer de maig ha fet que aquest cap de setmana no es disputessin gaires partits dels equips de l'Hormipresa Igualada. D'altra banda el júnior femení A va disputar 2 partits, tots dos anotant una derrota per pocs punts. El sènior femení A derrotava a l'Olesa, mentre que els equips B, tant el masculí com el femení perdien el primer per la mínima contra el Súria i les noies contra Rubí.

El sènior femení B

Sènior femení A - Copa Catalunya

CB OLESA “B”, 56

HORMIPRESA IGUALADA, 65

Parcials: 12-16; 29-29; 43-53; 56-65

L’Igualada disputava un partit ajornat, però importantíssim, en un xoc que enfrontava el tercer (Olesa) i el quart (Igualada) classificat de la lliga.

Les noies que entrena Xavi González van viure un inici de partit dur, on les olesanes es posaven per davant i imposaven un ritme alt. Tot i així les igualadines, ja van marxar per davant al primer quart. Al descans les taules regnaven el marcador, però va ser a la represa quan les de la capital de l’Anoia van agafar un bon avantatge.

Partit complicadíssim per l’Igualada que demostra que és un dels equips forts de la lliga.

Sènior masculí “B” – Segona Catalana, Grup 02

HORMIPRESA B IGUALADA 61

REMOSA SA SÚRIA 62

Van jugar: S.Laguarta, E.Burgés (13), A.Fustagueras (1), C.Fons (17), T.Noguera (15), A.Roca (7), S.Rodríguez (5), E.Carrer (2), O.Moreno (1), C.Grados, J,Llansana, F.Espinar

Derrota dolorosa dels igualadins davant el Súria per 62 a 61. El partit va estar marcat per la duresa en el joc. Els igualadins no es trobaven còmodes i els bagencs ho aprofitaven per agafar avantatge en el marcador. A la mitja part s'arribava amb un 31 a 35. En el tercer període va seguir la tònica, molta precipitació dels igualadins en el llançaments i encert per part dels visitants. El darrer període va començar amb un parcial de 6 a 0 a favor del Súria fet que els donava la màxima avantatge en el marcador, 45 a 54. A partir d'aquí els igualadins es van posar al partit i a manca d'1 minut per al final es colocaven per primer cop per davant en el marcador, 61 a 60. En els darrers segons una falta inexisten a favor del Súria els hi va donar dos tirs lliures que no van desaprofitar. Al final 61 a 62 per als de Súria. Tot i això els igualadins continuen depenent d'ells mateixos per intentar assolir la salvació.

Senior femení “B” – Campionat de Catalunya, Segona Categoria

CEB SANT JORDI RUBI, 58

HORMIPRESA B. IGUALADA “B”, 43

Van jugar: L. Benito (6), S. Gonzàlez (3), M. Serra (2), M. Bertran (4), L. Saiz (24) – Inicial- A. Bautista (4), M. Casanellas, A. Casells i A.Vives

Les noies de l’Igualada, amb absències importats, van lluitar amb molt coratge, malgrat no obtenir la victòria. L’Igualada va presentar un partit molt defensiu i amb un parcial de 7 a 6 i 17 a 19 va aconseguir arribar a la mitja part amb avantatge. Malgrat l’esforç de les noies del igualada en la segona part del matx, no van poder mantenir el ritme del partit i les noies del Rubi van aconseguir un lleuger avantatge amb un gran encert des de la línia de tirs lliures. Als últims minuts les visitants, a la desesperada, van intentar retallar la diferència, però con sol passar, no va servir més que per empitjorar el parcial

Junior femení “A” – Campionat Interterritorial de Catalunya

C.B.OLESA, 55

HORMIPRESA B. IGUALADA "A", 52

Van jugar: C. Bargalló (6); G. Marimon (2); G.Masramon (7); V. Torras (12); N. Pascual (21); C. Gonzalez; A.Solà (2); N. Reverte (2)

Partit a la pista de l’equip que en aquets moments és el líder de la competició amb només 4 derrotes. El partit va començar molt be per a l’equip igualadí amb un bon joc i amb clares avantatges en el marcador, 4-17 al final del 1er quart i 13-30 a la mitja part, fins i tot en el 3er quart van aguantar molt bé l’embranzida de l’equip local i van mantenir les distancies en el marcador, però un últim quart per oblidar, amb un parcial de 24-6 en contra va fer que en l’últim segon les locals s’enduguessin el partit per 55-52

C.B.SANT CUGAT, 52

HORMIPRESA B. IGUALADA "A", 50

Van jugar: C. Bargalló (12); G. Marimon (7); G.Masramon (11); M. Fullana (8); M. Amatllé (6); P. Jorba (6)

Partit complicat al camp del Sant Cugat, un equip molt alt i molt físic en el qual les igualadines només van poder comptar amb 6 jugadores per disputar-lo. Tot i això el ritme del partit sempre va ser dominat per les jugadores de l’Hormipresa que fins i tot van arribar a disposar d’una renda de 10 punts en el tercer quart, però la poca banqueta va passat factura en l’últim quart on les locals van ser millors i es van acabar enduent la victòria per 52-50.