TORNAR
PUBLICITAT

Torneig obert de Tennis Taula a la Fira Multicultura de Montbui

Open Absolut i 1r Open Infantil Original Buff

esports
Dilluns, 4 maig 2009. 18:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dissabte al matí ens vàrem aplegar al local de la Vinícola quasi bé 40 jugadors entre els dos oberts que s’havien de disputar. Han participat jugadors no federats i federats dels clubs CTT Montbui ( amfitrió ) , CTT Vilanova del Camí, CPP Igualada, CTT Almoster ( Tarragona ) , CTT El Jardí i CTT La Selva del Camp, aquest ha estat realment el més oberts de tots els oberts disputats fins ara dins el smarc de la fira de la multicultura.
PUBLICITAT

A 2/4 de deu es començà a jugar en totes dues categories, en total 6 grups on passaven 2 jugadors de cada un, tots van ser grups ,molt disputats en algun d’ells es va haver de decidir el primer i segons llocs entre tres i quatre jugadors, pel fet de donar-se empats en les posicions finals.

Després de més de tres hores es van definir els quadres de semifinals quedant de la següent manera, Josep Masip CTT Montbui enfront Ricard Alert CPP Igualada, partida molt disputada passant finalment a la final el Ricard Alert per un disputat 2 -0, en l’altre semifinal es van enfrontar en Jordi Gebel·lí del CTT Almoster i el Xavier Casadó del CTT La Selva, passat a la final aquest darrer per un 2- 0. Per part dels infantils les semifinals van creuar el jugador local Ruben Morente (primer del seu grup ) amb el jugador del CTT Vilanova del camí Carlos Sánchez ( segon del seu grup ) i tots dos de categoria infantil, guanyant en Ruben per 2 - 0 i classificant-se així per la final on el seu contrincant seria el Joan Masip del CPP Igualada ( primer al seu grup ) que guanyà a l’ Enric Casadó del CTT La Selva (segon del seu grup) per 2 - 1 tots dos jugadors de categoria benjamí i que val a dir que es coneixen molt el seu joc.

Teníem les finals decidides Ricard Alert CPP Igualada - Xavier Casadó CTT La Selva en categoria absoluta i Ruben Morente CTT Montbui - Joan Masip CPP Igualada en categoria Infantil. Les dues finals van ser molt disputades caient les dues per 2 -1 i amb onzes sense grans diferències al marcador. L’absoluta va ser per en Xavier Casadó de la Selva del Camp i la infantil pel jugador local Ruben Morente demostrant aquest la gran temporada que està fent amb l’equip B del CTT Montbui a segona provincial. L’empresa igualadina Original Buff va col·laborar en aquest open infantil amb material pels inscrits. Els trofeus pels dos primers classificats de cada categoria ven ser entregats per l’alcalde de la localitat En Teo Romero i el regidor de festes Diego Crespo, val a dir que el seu fill Sergi va participar dins la categoria infantil. foto1 Ruben Morente CTT Montbui i Joan Masip CPP Igualada 1r i 2n Classificats Open Original Buff Infantil foto2 Xavier Casado CTT La Selva i Ricard Alert CPP Igualada 1r i 2n Classificats Open Absolut foto3 Alguns dels participants al final del torneig foto4 Xavier Cassado CTT La Selva i Joan MAsip CPP Igualada

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.