Cròniques i resultats de l'Igualada Hoquei Línia

Sèniors: IGUALADA HL 1 - CP CASTELLBISBAL 8

Dilluns, 14 novembre 2011. 09:45. Redacció AnoiaDiari.
Partit complicat el jugat pels sèniors, davant es van trobar un Castellbisbal molt segur en defensa i que sortia molt ràpid amb control del puck al contraatac, la defensa va ser molt tova a la primera part i els jugadors del Castellbisbal van anant aprofitant les facilitats dels igualadins, que no aconseguien aturar els desplegament adversaris, dos gols en 2 x 1, dos gols en inferioritat i tres de jugada van fer que els igualadins marxéssim al vestuari ben planxats.(0-7)

L'equip dels infantils de l'IHL

Una bona esbroncada de l'entrenador i un repàs de les errades va fer que els igualadins sortissin a la segona part amb la força que a la primera part no es va fer, la igualtat es va establir a la pista, amb una molt bona intervenció de las defenses i al final dels porters que van aconseguir fer aturades de molt mèrit. Amb aquest panorama les jugades s'anaven trenant, ara a una porteria ara a l'altra, amb un joc vistós que va fer gaudir als espectadors que es van desplaçar a les comes, el gol de l'honor dels igualadins el va marcar en Xavi, en una jugada que els companys el fan un passadís portant-se els seus marcadors i d'un fort xut des de mig camp, sorprèn en Iñaki, porter campió del mon amb la selecció Espanyola.

La propera setmana ens desplaçarem a Rubí, on disputarem partits molt complicats per la quantitat i qualitat dels jugadors rivals, però en aquests partits es on s'aprèn i son els més bonics de jugar.

Porter: Miquel Rabell i Xavier Galvez.

Jugadors de camp: Jaume Doncel (C), Nil Doménech, Samuel Ferrera, Albert Ojeda, Edu Soto, David lópez, Edgar Mudarra, Xavi Àlvarez, Cesni Gil, Marc Valls, Albert Muntadas i Oriol Morera.

Infantils: Igualada H.L. 2 - C.P. Castellbisbal 1

Molt bon partit el disputat pels infantils que van aconseguir superar dues fites d'aquesta temporada, la primera no ser golejats i la segona aconseguir la victoria.

El partit es va jugar de tu a tu i no es van aconseguir més gols per la bona actuació dels dos porters, que van tancar la porteria i sols en sendes errades els van aconseguir superar. El treball dels dos equips va ser molt bo i, tot que el resultat és curt pel que estem acostumats, el partit va ser sensacional per la seva velocitat i el desplegament de jugades tant en atac com en defensa.

Porter: Jordi Marimon

Jugadors de camp: Roger Mas, Albert Mudarra, Marc Torrents, Clàudia Navarro, Ferran Olmedo i Paula Sabaté.

Juvenils: Igualada H.L. 2 - C.P. Castellbisbal 2

Els juvenils es van trobar una pedra dins del patí aquesta setmana, el Castellbisbal va ser un rival dur que va tractar els igualadins de tu a tu, en un partit igualadissim tant a la primera com a la segona part.

El joc dels dos equips va ser espectacular. Tècnicament els dos equips són molt bons i disposen de jugadors que ja han estat cridats per la que ha de ser la primera preselecció de la selecció espanyola.

Porters: Miquel Rabell i Jordi Marimon.

Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Mireia Grados, Roger Mas, Oriol Morera, Albert Mudarra, Albert Muntadas, Hector Rodríguez, Marc Torrents i Marc Valls.