Les noies del CBI aconsegueixen una gran victòria

CB Igualada A 97 Bàsquet Draft Gramanet 58

Diumenge, 13 novembre 2011. 23:30. Redacció AnoiaDiari.
L’equip femení del CBI va aconseguir una victòria espectacular davant d’un rival tan dur com el Draft Gramanet. El partit va començar amb molta permissivitat defensiva per part dels dos equips; d’aquesta manera, tan les visitants com les locals van poder anotar amb relativa facilitat i es va arribar al final del primer període amb un 21 a 21 a marcador.

Durant el segon temps, les igualadines van millorar en defensa però no aconseguien escapar-se en el marcador a causa del gran treball de Romero, motor i referent del Draft. El partit va arribar al descans amb un marcador de 40 a 34 i un curt avantatge de només sis punt.s

Amb un marcador ajustat, les igualadines sabien que calia millorar en defensa. Així, van deixar les alternances defensives per apretar individualment i fer la pressió necessària en defensa per poder desenvolupar el seu joc i iniciar els millors moments del partit. El rival es va veure incapaç d’aturar el bon joc igualadí i al final del tercer període, el marcador marcava un còmode 64 a 44.

En el darrer període, lluny de relaxar-se, les blaves van seguir treballant fort en defensa i gràcies a la confiança en atac, poc a poc van anar eixamplant les diferències. En els darrers minuts de partit, quan les igualadines havien aconseguit una diferència de 39 punts, va debutar la jugadora del Sèniro B Carla Tarrida que va anotar un triple posant la cirereta al gran partit de les blaves.

D’aquesta manera, l’equip femení del CBI segueix quart en la classificació i espera les jugadors del Banyoles a Les Comes el dissabte que ve.

CBI:M.Pujol (9), V.Júlvez (7), A.C.Martínez (8), N.Minguet (25), L.Icart (22), S.Pujol (3), X.Freixas (3), C.Carner (7), A.Acevedo (10), C.Tarrida (3)

Parcials 21-21, 19-13 (40-34), 24-10 (64-44), 33-14 (97-58)