Cròniques i resultats de l'Igualada Vòlei Club

PINTURES PLANELL IGUALADA VC 1 – CV BARBERÀ COMERÇ URBÀ 3

Dimecres, 21 desembre 2011. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
Dissabte passat, l’equip sènior masculí va ser derrotat amb un resultat 1-3 pel CV Barberà al gimnàs de les Comes. Després de fer un gran primer set, els igualadins es van relaxar i van anar caient en la desesperació en veure com el rival anava creixent i sense poder fer res per tallar-ho. Els igualadins no van tenir una mentalitat òptima per capgirar la situació i davant un bloqueig molt ben plantat pel rival va donar com a resultat que aquest s’endugués diversos punts consecutius que trencaven la igualada en el marcador i obtenint grans avantatges.

Imatge d'arxiu

El quart set va ser el més clar en aquest sentit, quan el rival va tenir unes ratxes de fins a 7 o 8 punts consecutius. Amb aquesta derrota arriba la parada nadalenca per reestructurar l’equip i encarar l’inici d’any amb bon peu.

PINTURES PLANELL IGUALADA VÒLEI CLUB 3 – CLUB VÒLEI SANT JUST B 2

Dissabte passat el sènior femení s'enfrontava a les segones classificades, el CV Sant Just B. Era un partit difícil per les igualadines però el fet de jugar a casa, on encara són invictes, també feia que fos un partit difícil pel Sant Just.

L'Igualada havia estudiat molt bé al rival i això es va notar només començar el partit. La defensa igualadina es va situar a lloc i va fer que pel Sant Just fos quasi impossible fer remats directes a terra. Les visitants van haver de buscar altres recursos, com les fintes, per buscar forats a la defensa, però tampoc els hi van donar bons resultats. El primer set va ser per l'Igualada per 25 a 19.

Al segon set la defensa igualadina no va ser tan precisa. Això i la lesió, per sort lleu, d'una de les seves jugadores, van complicar el joc igualadí. El Sant Just continuava fent el seu joc, però en aquest set sí trobava els forats en la defensa i aconseguia els bons resultats. Aquest set va ser per les visitants per 21 a 25.

Al tercer set va tornar el bon joc igualadí del primer. L'Igualada es va avançar al marcador des de principi de set, i això va

donar seguretat i confiança a les locals mentre que a les visitants els hi va provocar nerviosisme que es va traduir en moltes errades. Aquest set va ser per l'Igualada per 25 a 17.

Al quart set un altre cop la defensa igualadina va tenir problemes. El Sant Just va començar molt fort i, tot i que al marcador la diferència era mínima, les errades al joc igualadí mantenien al Sant Just al capdavant. Cap a meitat de set les igualadines van saber solucionar aquestes errades i van tornar a fer el seu joc, però el bon joc de les visitants, que havien recuperat la confiança, va fer impossible la remuntada. El set se'l va endur el Sant Just per 25 a 21.

Al cinquè set l'Igualada va sortir amb l'objectiu de posar-se al davant només començar. Al principi semblava que seria un set molt igualat però quan al marcador reflectia igualtat a 3 punt, el sac de l'oposada igualadina va acabar amb tota esperança per les visitants. 8 punts seguits per l'Igualada van deixar quasi decidir el set. Finalment, quan al marcador es reflectia un 14 a 4, un seguit d'errades en atac de l'Igualada van donar algun punt més a les rivals, però la diferència era massa gran i les igualadines van acabar rematant el set amb un 15 a 8.