Derrota del CBI davant del capdavanter de la lliga

CB IGUALADA 52 - LLUÏSOS DE GRÀCIA 58

Dilluns, 21 març 2011. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
Els homes del CBI van encarar-se al partit que es va disputar entre els dos equips capdavanters de la lliga. Durant el matx va dominar la part defensiva per sobre de l'ofensiva i l'equip barceloní va encistellar més que els igualadins, en un partit que es va caracteritzar per la poca anotació per part dels dos conjunts.

Els homes del CBI no guanyen davant dels Lluïsos

Els Lluïsos van iniciar el primer quart amb 7 dels 10 punts del jugador número 15, Clot, que va fer que el període s'acabés amb un empat a 10, que deixava veure que seria un partit de molt baixa anotació.

El segon període va continuar la tònica del primer, en el qual l'Igualada, tot i dominar el rebot, no va acabar d'anotar totes les opcions que tenia. Malgrat això es va emportar el quart gràcies a l'actuació d'Holgado amb 7 punts.

El millor quart del partit va sorgir després del descans, on els homes d'Isart van tenir avantatges de fins a 7 punts. Però els barcelonins no es van relaxant reduint la diferència de 7 a 4 punts.

L'últim període va ser decisiu i per part dels locals va ser el pitjor del partit, sense saber matenir el coixí de punts aconseguit fins aleshores. En aquest moment van començar a pesar els errors durant tot el matx en els tirs lliures locals, aprofitant-se els Lluïsos de la possibilitat d'anotar de manera fàcil, degut a la manca d'intensitat defensiva dels de l'Anoia.

CB Igualada: Richi 7, Jordi 5, Edu 5, Marc 9, Manel 6 -cinc inicial- Adrià, Albert 2, Valentí 17, Quim 1.

Lluïsos: Escolà, Tena 3, O. Pla 14, Morris, Davi 7 - cinc inicial- V. Pla 6, Alonso 3, Roces 3, F. Pla, Gambon 5, Clot 17.

Parcials: 10-10, 13-12, 19-16, 10-20.

Àrbitres: Hernaldo i Gordillo.