Derrota del Depimés CB Igualada A davant del Valls

CB VALLS 65 - DEPIMÉS CB IGUALADA A 45

Dilluns, 24 febrer 2014. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
En la primera jornada d'aquesta segona fase que de ben segur que serà d'allò més emocionant i amb moltes sorpreses, el Depimés CB Igualada no va aconseguir la victòria en la complicada pista del Valls.

Depimés CB Igualada A. Foto: Arxiu JRibera Alern

Les vallenques van sortir molt posades en el partit, i aturant completament el joc ofensiu d'un CBI molt permissiu en defensa, van aconseguir un primer parcial de 13 a 0. Les igualadines que no van anotar fins el minut 6 de joc, es van veure clarament superades amb un parcial 23-5 al finalitzar el quart.

En el segon període les coses van canviar per les igualadines. Van saber trobar forats en la defensa local a partir d'una millor defensa que en el primer quart, i a darrere van aconseguir frenar l'encert ofensiu vallenc. Tot i així la diferència a la mitja part era clara, 35 a 22.

En el tercer quart, per si encara quedaven esperances d'una reacció visitant, les locals ja se'n van encarregar que no fos així, i amb un parcial de 17 a 9 van deixar el partit vist per sentència.

El CBI va superar el tràmit de l'últim quart guanyant el parcial per 13 a 14 i arribant així al final del matx amb una victòria clara del Valls: 65 a 45.

El següent partit del Depimés CB Igualada A serà a la pista barcelonina del SESE, dissabte 1 de març a les 4 de la tarda. Una victòria Igualadina permetria trencar aquesta mala ratxa de resultats i així començar a escalar posicions en la classificació.

Parcials: 23-5, 12-17 (35-22), 17-9 (52-31), 13-14 (45-65).

Àrbitres: A. Puig i P. Izquierdo

Van jugar pel CBI: C.Carner (10), A.C.Martínez, N.Minguet (12), L.Icart (8), P.Català (4) -cinc inicial-, G.Rigol, V.Júlvez (4), C. Mas, A.Acevedo (2), X.Freixas (5).