Derrota dels blaus al camp del Castellbisbal

CB Castellbisbal A 70 – Physic CB Igualada A 67

Dilluns, 3 novembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana els blaus han perdut per segon partit consecutiu al camp del Castellbisbal. El partit va començar amb igualtat per part dels dos equips, però a la meitat del primer quart, els locals es van avançar al marcador anotant tres triples. Es va arribar a un parcial de 18-35. El en segon quart, els igualadins van reaccionar i es pan posar a dos punts a la mitja part. Després de la mitja part els locals es van col·locar a 53-44. El partit va acabar amb una diferència de 70 a 67 punts.

Després de la dura derrota de la setmana passada contra els líders del grup, els blaus es disposaven a jugar a la difícil pista del Castellbisbal.

El partit va començar amb molta igualtat per part dels dos equips, tot i que ja a la meitat del primer quart, al minut cinc, els jugadors locals demostraven el seu gran encert des de la línea de tres punts, convertint dos triples seguits, i guanyant així una diferència davant dels blaus. Finalment es va arribar a un parcial de 18-15 a favor dels de casa.

En el segon quart, els igualadins van reaccionar, i amb una gran defensa i una forta pressió que els va permetre robar moltes pilotes, van poder crear moltes situacions fàcils, que amb l’ajut d’un gran encert, els va fer recuperar els punts dels jugadors de Martínez. Els blaus, gràcies a un parcial de 13-18, van posar-se a dos punts a la mitja part.

Després de la mitja part, els jugadors de Raül Caballero, es mostraven poc ficats al partit, i no gaire intensos en defensa. Això va provocar un gran encert dels locals, que van aconseguir posar 4 triples en el quart, i així recuperar el parcial del segon, fent un 22-11, que els col·locava 53-44 per afrontar els últims deu minuts de partit.

En l’últim quart, tot i el gran encert dels blaus, i la gran defensa per intentar endur-se el partit, els jugadors locals estaven molt encertats des de la línea de tir lliure, i va ser impossible canviar les coses.

Finalment el matx es va decantar per als jugadors locals, amb un marcador de CB Castellbisbal A 70 – Physic CB Igualada A 67.