Derrota in extremis de l'Igualada Rigat contra el Girona

Els gironins van fer el gol de la victòria al darrer segon de partit

Dilluns, 28 març 2022. 17:25. Redacció AnoiaDiari.

Muntanya russa d'emocions al darrer minut del partit que enfrontava aquest diumenge a les Comes l'Igualada Rigat H.C. i el Girona H.C. Després de diverses alternances al marcador al llarg del partit, s'arribava als darreres seixanta segons amb avantatge dels gironins, per 4 gols a 5. Marc Palau feia el gol de l'empat i a manca de 7 segons, Palau enviava la pilota al ferro en un llançament des de gairebé mitja pista. Raul Pelicano va agafar la bola que sortia rebutjada, va travessar la pista i, sobre la botzina que assenyalava la finalització del partit, va establir el 5-6 definitiu.

Pelicano fa el 5-6 al darrer segon de partit.En set segons, l'Igualada va passar del possible 6-5 al definitiu 5-6. Amb aquest resultat, els igualadins se situen novens a la classificació de l'OK Lliga, amb 24 punts.

Dissabte (19.30 h), visitaran la pista del Calafell, cinquens a la classificació, amb 38 punts.