Duatletes del CAI seleccionades per als Campionats Nacionals per Autonomies

Atletes del CAI participen a la XXI Duatló de Banyoles i pugen al podi en categoria sènior

Dilluns, 21 març 2011. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
Els duatletes del CA Igualada van participar aquest cap de setmana en diferents competicions. L’Anna Noguera i l’Anna Planas van ser seleccionades per la federació catalana de duatló per participar als campionats Nacionals per Autonomies que aquest any s’ha fet a Àguilas (Murcia). La duatló va ser de tipus esprint: 5km de cursa a peu molt ràpids i on era clau no despenjar-se per poder afrontar els 20km de ciclisme en grup i per acabar 2,5km de cursa peu.

La XXI Duatló de Banyoles es va celebrar aquest cap de setmana

Els atletes del CAI pugen al podi

Tant Noguera com Planas van fer molt bon paper i van aconseguir que l’equip femení Català obtingués una 3a posició. Per davant van quedar Galicia i Madrid. En categoria masculina Catalunya van quedar 6è, i en la suma de punts tant homes com en dones Catalunya va ser 4a.

Per altra banda en Josep, la Carol i l’Elena juntament amb 320 inscrits més, van participar a la XXI Duatló de Banyoles. La duatló va ser de tipus olímpica i va consistir en una primera carrera a peu de 10km, donant dues voltes a un circuit que passava pel costat del llac, després 40km de bicicleta, per un circuit molt trencacames passant per Besalú, Crespià, Esponella, i arribant de nou al Parc de la Draga, per acabar fent 5km al circuit inicial de carrera a peu.

El guanyador de la duatló va ser Miguel Angel Fidalgo del Club Ada Calvia amb un temps de 01:50:47 i la guanyadora va ser Eulalia Calveras del C.T.S.J Abadesses amb un temps de 02:22.41

Els resultats dels duatletes del CA igualada Petromiralles van ser: 100é Josep Malavé amb un temps de 02:10:26, 4a fèmina i millor parcial de bicicleta Carol Giménez amb un temps de 02:25:52 i 5a fèmina Elena Barlabé amb un temps de 02:27:11. Dir que la Carol i l’Elena van aconseguir pujar al podi, 2a i 3a respectivament, en categoria sènior.