Fantàstics resultats dels jugadors d’escacs de l’Ateneu

Trofeus per Guillem Torralbas, Nel Pla i Jordi Albet en la Final Territorial d’Escacs de la província de Barcelona

Divendres, 12 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest dissabte va finalitzar el torneig Territorial d’Escacs infantil de la Federació Catalana amb fantàstics resultats dels nostres joves jugadors. La comarca de l’Anoia competia amb els Clubs del Baix Llobregat, el Penedès i el Garraf, un total de 129 nens i nenes de totes les categories des de sub-8 fins a sub-16 anys . Tots els jugadors de l’Anoia que hi van participar pertanyen al Club d’Escacs Ateneu Igualadí.

Trofeus territorials d'escacs

Es van jugar 8 rondes en quatre jornades en diferents seus del Baix Llobregat. En la categoria sub-10 van participar el Bernat Luco i la Laia Pla; en la sub-12 la Núria Admetller, en David Monteagudo, l’Arnau Onieva, el Guillem Pont i el Guillem Torralbas; en la categoria sub-14 el Nel Pla i en la sub-16 el Jordi Albet i el Pau Villanueva. Tots ells van fer molt bon paper però cal destacar el primer lloc amb totes les partides guanyades (8 de 8) del Guillem Torralbas, el segon lloc compartint millor puntuació amb el primer del Nel Pla (7,5 de 8) i el tercer lloc del Jordi Albet en les seves respectives categories. Tanmateix la Laia Pla va quedar primera de la categoria femenina del seu grup. Els trofeus van quedar gairebé tots repartits entre els jugadors dels clubs de l’Ateneu i els del Vilafranca, d’un total de 17 clubs participants. Aquests 4 joves s’han guanyat la plaça amb despeses pagades al Campionat de Catalunya que es celebrarà al mes d’abril a Salou on també s’espera la participació dels altres jugadors anoiencs. A tots ells els felicitem i els hi desitgem molta sort en la Final catalana.