El futbol premia a l'Igualada, que segueix optant a l'ascens

La setmana vinent, partit contra un rival directe, l’Andorra

Dimarts, 2 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Davant el Lleida B, a Les Comes, els blaus van retrobar la victòria i són a quatre punts (tres serien, si no fos pel goal average) de la promoció d'ascens. L'equip que dirigeix Moha el Yagoubi va construir la victòria a la primera part.

Important victòria dels igualadins 2 a 1 contra un equip molt jove, però que portava una dinàmica positiva de resultats. Els blaus van imposar-se al Lleida B que a la jornada 10 havia golejat per 3 a 0 a l'equip anoienc. Així, els locals estaven desitjosos de revenjar-se d'aquell resultat i s'hi van esmerçar. Ho van aconseguir, gràcies als gols de Carlos Simón i Goran.

Des del primer minut, els igualadins buscaven constantment l'àrea dels visitants. Ben aviat, Martí va tenir la primera ocasió. Mica en mica, el domini anoienc era més evident i semblava que el gol arribaria. I al minut 26, després d'una gran passada a l'espai, Simón definia a la perfecció per obrir el marcador. S'arribava al descans amb victòria per la mínima.

Els jugadors del primer equip, abans del matx, fotografiats amb joves del planterAl segon temps, els lleidatans van sortir a la pressió. Aquesta, va incomodar als jugadors de Moha, que no trobaven una sortida de pilota clara. Amb els canvis, el conjunt va generar més oportunitats i, al minut 68, Goran va aprofitar un malentès de la defensa visitant per marcar el 2-0. No obstant, al minut 72, en una falta llunyana, els de la Terra Ferma van retallar diferències per posar emoció. En els darrers minuts, Pedro i Franco van tenir dues grans ocasions que es van treure de sota pals. Amb aquest resultat, l'equip suma 46 punts i es manté a la quarta posició. La setmana vinent, Les Comes rebrà el CF Andorra, un rival directe a la classificació.