Una gran segona part del CFI li permet sumar la primera victòria

Un xut d’Eric desfà l’empat i dóna els tres punts als blaus

Dimecres, 27 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus s'han despertat per fi i, després del punt de fa una setmana, aquest diumenge van endur-se el primer triomf. Uns tres punts cimentats en una segona part molt bona.

Al seu camp i amb una víctima propícia, la Rapitenca, el CF Igualada va guanyar el seu primer partit de la temporada. El conjunt igualadí fidel al seu estil de joc va portar el pes del partit amb les consignes molt clares. Els de Gimeno conservaven la pilota a camp propi per atreure el rival i generar espais a l'esquena de la defensa. Eren les eines que volia utilitzar l'Igualada per endur-se el partit. I el guió, encara que va costar, va funcionar.

Durant la primera part, a l'Igualada li va mancar la profunditat en atac, mentre que els visitants es dedicaven a fer una forta pressió a camp contrari per provocar una possible errada en la sortida de la pilota local. El partit anava al descans amb un 0-0 al marcador i sense gaire moviment a les àrees. Tot va canviar a la represa, quan al minut 46 Aleix posava al marcador l'un a zero. Una bona jugada col·lectiva, que acabava amb una gran rematada de cap.

Una de les accions d'Eric, autor del gol decisiuI amb avantatge al lluminís, es va poder veure un Igualada generant múltiples ocasions de gol. Va perdonar el 2-0, però, i això ho va aprofitar l'equip de Sant Carles de la Ràpita que va empatar el partit en una jugada que culminava Blasi. Un xut desviat que el porter local no va poder aturar. S'apropaven els darrers minuts i l'Igualada seguia perdonant davant Josué, fins que va arribar una gran jugada de Victor Morillas. L'extrem feia una passada enrere perquè Eric engaltés el xut que seria el gol de la victòria. Èxtasi a Les Comes, on es veia la primera victòria de la temporada després de moltes dificultats. El pròxim partit de l'equip serà diumenge 1 d'Octubre, al camp del Sant Ildefons.