L'Horta acaba amb la imbatibilitat de l'Igualada amb Cabestany a la banqueta

L’equip igualadí torna sense punts d’un partit jugat de poder a poder

Dimarts, 28 gener 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus no van poder continuar amb els seus bons resultats i van patir al Feliu i Codina la primera derrota de 2020, per un ajustat 2 a 1. L'equip segueix en el darrer lloc, però té la salvació a un sol punt.

Una imatge del partit de dissabte a HortaL'equip igualadí visitava el Feliu i Codina amb la intenció de seguir amb la bona dinàmica de resultats. Davant hi havia un Horta que ocupa la zona tranquil·la de la classificació, però que no venia amb la millor dinàmica. Els locals van engegar el partit organitzant-se en base a la pilota, mentre que els de Marc Cabestany van optar per un joc més vertical. Aquesta disposició va provocar que hi haguessin dues arribades a l'àrea que frenades amb un possible penal, que el col·legiat no va considerar.

Per contra, una jugada embolicada dins l'àrea blava, va ser definida per l'atac local, que s'avançava al marcador. Els anoiencs havien de remar i intentar remuntar el resultat. Els igualadins s'apropaven més i més al gol. Eric va ser el primer en tenir una gran ocasió, que va salvar el porter local. I abans del descans, Triguero va ser l'encarregat d'igualar el lluminós, després d'una gran passada d'Eric.

A la segona meitat, els barcelonins van imprimir una velocitat més a la pilota i van generar molt de perill a l'àrea d'Albert. Amb aquesta situació, al minut 60, en una altra jugada de rebots, els locals es tornaven a avançar. A partir d'aquell moment, el partit es va travar molt més i va baixar revolucions. Els blaus havien d'intentar empatar com fos. Martí, ho va tenir a l'abast, després d'una gran cavalcada, però va xutar molt tou i el porter local el va desviar. L'equip igualadí va ser incapaç de fer el segon gol i va marxar de buit del Feliu i Codina.