L'Igualada deixa escapar dos punts contra el Vista Alegre

Els visitants marquen el seu gol a manca de cinc minuts per la conclusió

Dimarts, 13 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus van veure com volaven dos punts dels tres que es disputaven aquest diumenge a Les Comes. Els de Mestre es deixen empatar en dues ocasions i sumen tres partits sense guanyar, tot i la millora en el joc.

L'Igualada i el Vista Alegre van jugar aquest diumenge a Les Comes un matx molt igualat. Els locals no van poder mantenir l'avantatge i van cedir un empat a casa, malgrat que van estar per davant del lluminós dues vegades. La contesa va engegar amb molt bones sensacions pels locals, amb una gran intensitat en els darrers metres de camp. Això va permetre que al minut 20 s'estrenés el marcador després d'una gran jugada de Fran, que ell mateix va materialitzar amb un gran xut.

Amb l'1 a 0, mica en mica, els visitants van entrar al partit i al minut 32 van disposar d'un penal per a fer l'empat. Però a davant hi havia Lledó, que amb una gran intervenció, va evitar-ho. Quan semblava que es marxaria al descans amb l'1-0, en un còrner, els de Castelldefels van fer l'empat. Era un gerro d'aigua freda per a uns blaus que havien dominat la primera part quasi sense esforç.

Fotografia d'arxiu d'un dels anteriors partits dels blausTot just començar la segona part, els homes de Mestre van posar una marxa més i van anar a pel resultat. Cada vegada hi havia més ocasions, però no es convertien en gols. A base d'insistència, el premi va arribar. Doblas va caçar una pilota a l'àrea i va fer una vaselina inabastable per al porter, al minut 76. Quedava poc temps i tocava mantenir el marge. El partit estava controlat i es veia més a prop el 3-1, però en una pilota penjada, els visitants van enganxar la segona jugada per fer un xut sec, imparable per a Lledó Faltaven cinc minuts i el partit estava empatat. Els anoiencs ho van intentar fins el final, sense el premi dels tres punts. Amb aquest punt, l'Igualada suma 39 punts i segueix a la setena plaça. La setmana vinent, els blaus tenen un desplaçament molt complicat a Viladecans, que actualment és el segon classificat.