L'Igualada Femení Hoquei Club Patins fa el ple de victòries a l'inici de l'OK Lliga

Les igualadines guanyen 1-3 a la pista del Girona HC

Dilluns, 22 novembre 2021. 13:07. Redacció AnoiaDiari.

Després de guanyar els seus partits fora de casa, el Martinelia Manlleu, el Vila-sana i l'Igualada Femení Hoquei Club Patins són els únics equips que sumen tres victòries a les tres primeres jornades de l'OK Lliga femenina. Les igualadines, amb baixes importants, van vèncer a la pista del Girona HC per 1-3.

Tres de tres. Gran inici de competició de l'Igualada Femení Hoquei Club Patins, que ha sumat els nou primers punts en joc a la lliga, com el CP Vila-Sana i el CP Manlleu, que lidera la classificació per millor gol average. Després de guanyar, a la primera jornada, a la pista del Voltregà, les actuals subcampiones d'Europa; i a casa contra el PHC Sant Cugat, a la segona; aquest diumenge les igualadines sumaven una nova victòria en vèncer a la pista del Girona CH.

L'Igualada es desplaçava a Girona amb les baixes de Carolina Herrera ni Helena de Sivatte i havent de recórrer al planter, amb la incorporació de quatre jugadores juvenils que van tenir un paper destacat a la victòria igualadina: Laura Crespo, Gina Balcells, Abril Marimon i Arian Martín, que debutava amb el primer equip.

Els primers minuts van ser igualats, però amb el partit controlat en tot moment per les igualadines, sobretot en defensa. Al minut 20, la jugadora del juvenil Gina Balcells, en el seu tercer partit amb el primer equip, feia pujar el primer gol igualadí al marcador. Amb aquest curt avantatge visitant s'arribava a la mitja part.

A la represa, les jugadores igualadines, carregades de faltes, can continuar controlant el joc, tot i que aquest no acabava de traduir-se amb el segon gol. L'entrenador igualadí, Carles Marín, va donar oxigen a les jugadores, fent moure la banqueta. Quan faltaven cinc minuts per al xiulet final, l'Igualada feia pujar el 0-2, obra de Pati Miret. Tot semblava que amb aquest resultat les igualadines podien arribar al final del partit amb més tranquil·litat, sobretot quan s'arribava a l'últim minut, però els darreres segons van ser frenètics: a manca de 18 segons Marina Monge feia pujar l'1-2, però a la jugada següent Arian Martín marcava l'1-3 definitiu, Un gol per arrodonir un gran debut.

Les igualadines afrontaran dissabte vinent, a les 18 h, a les Comes, el quart partit de lliga, contra el Club Hoquei Mataró.