L'Igualada femení planta cara al Vilanova

Igualada FHCP 3 - CP Vilanova 3

Dilluns, 19 gener 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada Femení HCP ha aconseguit un valuós empat aquest diumenge a Les Comes, després d'un 3 a 3 contra el CP Vilanova; les noies de Raül Ramírez i Harry Moya han pogut treure l'espineta clavada la temporada passada, quan van encaixar un contundent 0 a 8 de l'equip del Garraf.

A la novena jornada de lliga, les noies de l'Igualada Femení han pescat un important punt a Les Comes. L'equip a qui s'enfrontaven portava mal record a l'Igualada, que va haver de suportar un 0 a 8 la temporada passada. En aquesta ocasió, les igualadines venien d'una dinàmica positiva, sobretot pel que fa al joc; les del Garraf, d'altra banda, arribaven a Les Comes amb necessitat de puntuar.Tot i la intensitat igualadina dels primers minuts, s'avançava primer el Vilanova amb un gol de Patrícia Miret al minut 4. Només quatre minuts després, l’altra germana Miret, la Clàudia, establia el 0 a 2 amb un contraatac. Les igualadines no van tardar a reaccionar i només dos minuts després, en un xut allunyat de falta de Laura Salvador, s'establia l'1 a 2. A dos minuts del descans, i després de desaprofitar un penal, l'Igualada aconseguia empatar el partit amb un contraatac de Raquel Bernadas.

L’inici de la segona part també va ser intens i als cinc minuts, l’àrbitre castigava amb un penal a les anoienques. El transformaria Patrícia Miret. (2-3). A partir d'aquí, l’Igualada es veia capaç de superar les vilanovines . Als últims cinc minuts de partit, la desena falta de les locals ,no la va saber aprofitar Maria Córdoba, que es va topar amb la portera Laia a la falta directa; també va tenir excel·lents intervencions en els múltiples remats de les visitants. A poc més d'un minut per al final, l'Igualada va forçar la desena falta de les vilanovines. La capitana Laia Salavdor va optar per un xut fort que va fer picar la bola als dos pals i va entrar. S'arribava així al 3 a 3 definitiu.

Després d’aquest partit l’Igualada FHCP es manté a la 7a posició de l'OKlliga amb 10 punts; en aquests, i a falta de 4 jornades, estaria classificat per a  la Copa de la Reina.