L'Igualada guanya el Caldes a Les Comes i ja és sisè de l'OK Lliga

Gran victòria per 4-0 que significa la 8a victòria

Dilluns, 1 febrer 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada Calaf Grup va guanyar dissabte a Les Comes un rival directe a la classificació de l'Ok Lliga, el Caldes de l'ex-igualadí Jassel Oller. L'equip segueix així la bona ratxa de resultats, després d'aconseguir la classificació per a la Copa del Rei la setmana passada, i suma ja 24 punts

Baliu va transformar el primer dels dos penals que va llançarL'Igualada Calaf Grup segueix amb els bons resultats que l'han portat a anar sisè a la classificació, a només dos punts del Voltregà i tres del Noia. El partit va estar molt igualat en la primera meitat, amb ocasions per als dos equips, però i es va arribar a la mitja part amb el marcador sense gols. Va ser a la represa quan els igualadins es van posar les piles de cara a porteria, amb l'encert d'Elagi que va tornar a fer un gran partit deixant la porteria a zero. El primer a marcar va ser de nou el jove Roger Bars, (1-0), que ja acumula 4 gols a la lliga. Després d'obrir la llauna, l'Igualada no va tornar a veure porteria fins 14 minuts més tard, quan Ton Baliu feia el segon de penal, (2-0). El partit encara no estava tancat, però a falta de només un minut i set segons, Met Molas va fer el gol que certificava la victòria, el 3-0, aixecant la bola davant del porter per acabar un contraatac. L'últim gol, també del capità Ton Baliu, va arribar just després, quan només faltaven 30 segons pel final, per posar el 4-0 definitiu.

Bona oportunitat per continuar a dalt

La setmana que vinent l'Igualada jugarà a la pista del gallec Cerceda, al qual ja va aconseguir batre en el partit d'anada a Les Comes. Aquesta doncs és una bona oportunitat per continuar amb la bona dinàmica de resultats i seguir a les posicions capdavanteres de la classificació.