L'Igualada guanya a Les Comes amb un final vibrant

L’equip es va imposar al Casellbisbal per un ajustat 76-75

Dilluns, 8 febrer 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El Physic C.B.Igualada va aconseguir la desena victòria de la temporada davant el C.B.Castellbisbal, en un partit molt ajustat i un marcador final que es va decidir en els últims instants. Amb el triomf els igualadins són tercers a només una victòria del segon

Partit irregular de l'Igualada dissabte a Les Comes, davant un Castellbisbal que ara és penúltim a la classificació. Els igualadins van guanyar un partit difícil on van veure com els visitants s'emportaven el primer quart, en el parcial més anotador del partit, (21-24). En el segon quart l'Igualada va imposar-se per només un punt de diferència, 18-17, i això feia que l'equip anés al descans dos punts per sota en el marcador. La igualtat en el marcador també es reflectia en el joc, en un partit on l'Igualada no era capaç de desplegar totes les seves capacitats ofensives. En la represa va seguir l'emoció, en un tercer quart que va acabar amb empat a 19. Així s'arrbava a l'últim quart amb màxima igualtat i sense que un equip dominés l'altre a la pista. Uns bons minuts ben gestionats per l'Igualada va fer que la victòria es quedés a la capital de l'Anoia, gràcies també a una bona última defensa de l'equip, quan el Castellbisbal tenia la pilota per guanyar el partit. Finalment nova victòria igualadina per 76-75.

La setmana que ve l'equip jugarà a la pista del Collblanc, el segon classificat d'aquest grup de Lliga EBA, en un partit vital en què, en cas d'aconseguir-se la victòria, superaria el mateix Collblanc i es col·locaria en la segona posició.