L'Igualada certifica la permanència a Lliga EBA guanyant a Mallorca

El resultat final va ser de Grupo Juaneda Miramar 56 - Physic C.B.Igualada 72

Dilluns, 1 febrer 2016. 03:00. Otger Gabarró.

L'Igualada es va imposar ahir en el seu desplaçament a Mallorca, corresponent a la 16a jornada de Lliga EBA, en una brillant actuació de l'equip igualadí. La victòria situa l'equip amb un balanç de 9 triomfs i 7 derrotes, i assegura la permanència de l'Igualada a la competitiva Lliga EBA

La fotografia que va penjar al twitter l'Igualada, amb els jugadors celebrant la victòria al vestidor. Fotografia: CBIL'Igualada tornarà a ser equip d'EBA la temporada vinent. El partit d'ahir a S'Arenal (Mallorca) es presentava difícil i era important guanyar, ja que els mallorquins són un rival directe a la classificació per als igualadins. L'equip, però, es va mostrar solvent i en tot moment va controlar el partit, realitzant uns bons 40 minuts de bàsquet. Va ser sobretot en el primer quart, però, quan l'Igualada va desplegar el seu millor joc i va imposar-se per 12-21. En el segon quart les forces es van igualar i els locals van poder reduir l'encert anotador igualadí, tot i que el parcial se'l va tornar a emportar l'Igualada per 14-18. En la represa els mallorquins, necessitats de punts, van sortir més endollats i van aconseguir guanyar el quart per 16-13. En els últims 10 minuts els anoiencs van assegurar una victòria merescuda, tornant a deixar el seu rival per sota dels 15 punts, (14-20), en un altre bon parcial defensiu. Finalment el marcador final va ser de 56-72, en un bon partit on els igualadins van saber trobar l'equilibri entre una defensa insistinent i l'encert ofensiu.

Buscant la desena

La setmana vinent l'equip rebrà a casa el C.B. Castellbisbal, per buscar una nova victòria, que significaria la 10a per a l'equip igualadí, per apropar-se al segon classificat, el Collblanc.