L'Igualada HC debuta a la CERS amb una contundent victòria a Itàlia

Els arlequinats s’imposen a la petita pista del Sarzana (1-3) als setzens de final de la competició

Diumenge, 5 novembre 2017. 10:48. Redacció AnoiaDiari.

Debut amb victòria a la CERS. L'Igualada HC s'ha imposat amb caredat aquest dissabte al vespre a "l'Inferno Rossonero" del Centro Polivalente de l'Hoquei Sarzana italià. Els arlequinats van superar l'infern dels animadors (que no va ser tant), els jugadors rivals i, molt especialment, les reduïdes dimensions de la pista dels italians, d'un 18 metres quadrats menys que la de Les Comes.

Defensa contundent i atac llampec. Aquestes eren les estratègies per fer front a un partit disputat en una pista on la línia del centre està a pocs metres de l'àrea defensiva. Amb aquestes eines, els igualadins van començar a dominar el partit des del primer minut, domini que no van cedir al llarg del partit. Al minut 16 obria el marcador el golejador Sergi Pla, que va posar la bola dins la porteria local amb l'ajuda d'un defensa que ha desviat el que era una assistència. % minuts després, Jordi Mendez feia el seu primer gol en competició europea, un gol que ampliava la diferència al marcador. 0-2, amb què s'arribava al descans. Un resultat que podia haver estat més ampli perquè els igualadins havien disposat de clares ocasions, especialment d'una falta directa jugada al minut 22, desaprofitada per Met Molas. A la represa, el protagonista ha estat el porter igualadí Elagi, que ha aguantat la pressió atacant dels italians, aturant fins i tot un penal al minut 2 de la segona part. Ha estat, tanmateix, de penal, que els italians han escurçat la distància al marcador al minut 36 de partit. L'ha transfotmat Francesco Borsi. Quan més pressionaven els locals, Sergi Pla marcava l'1-3 definitiu, al minut 44 de partit. Un resultat que els igualadins hauran de defensar a Les Comes per passar ronda a la CERS.

En aquesta imatge es pot veure les reduïdes dimensions de la pista italiana

Pròxim partit

Gairebé sense descans. L'Igualada té una nova cita, aquest dimarts, ara dins l'OK LLiga. Els igualadins s'enfrontaran al debutant asturià Asturhockey.