L'Igualada Hoquei Club comença l'any amb una victòria

VOLTREGÀ 3 – IGUALADA HC 4

Diumenge, 8 gener 2012. 17:15. Redacció AnoiaDiari.
L’IHC ha començat l’any de la mateixa manera que el va acabar. Amb un gol de penal en els últims segons que ha donat en aquest cas els 3 punts. Fidel a la seva cita Rocasalbas ha exercit de Mohammad Alí i ha noquejat als osonecs amb un altre exercici d’eficàcia a pilota aturada. Faltaven només 32 segons per acabar el partit quan la parella arbitral (Martínez & Martínez) ha assenyalat un penal rigurós que ha acabat sentenciant un partit molt ajustat. Els arlequinats han tingut el domini i les millors oportunitats però el Voltregà ha sabut remuntar dos cops (i fins i tot s’han arribat a posar per davant en el marcador). Roger Fernàndez, que ha aturat 3 penals, ha tornat a ser decisiu.

Imatge d'arxiu

El primer gol del 2012 ha trigat a arribar i ha portat la firma de l’ home que mai falla Edu Fernàndez. Faltaven 6 minuts i 41 segons per acabar la primera meitat. L’Igualada ha llençat un contratac amb Pelicano que ha aguantat dins de l’àrea l’1 contra 1 i ha assistit al segon pal a l’Edu que l’ha clavat a la xarxa. El 0 a 1 ha durat menys de 2 minuts al marcador perquè en el 20, Molas ha pogut rematar una bola interior afavorit per una clara errada defensiva. Amb l’empat a 1 s’ha acabat la primera meitat. El igualadins han arribat molt a porteria però sense encert (l’Edu ha disposat fins i tot d’un penal). De tota manera també és cert que Roger Fernàndez ja ha deixat constància de la seva qualitat en aquests primers 25 minuts quan ha aturat dos dels 3 penals que ha aconseguit evitar.

A la segona part s’ha repetit una mica el guió. Els gols han trigat a arribar. I quan ho han fet han vingut de dos en dos. L’única diferència ha estat que en aquesta ocasió han estat els locals els que s’han avançat. Juli Anguita ha picat des del vèrtex, la bola ha tocat en l’estic de l’Edu i ha sorprés al porter de l’IHC. Era el minut 10. Al 12 Rocasalbas ha empatat en un jugada curiosa. El Rocky ha caigut dins de la porteria rival, el Voltregà ha sortit amb aventatge a la contra, però l’Igualada ha tallat la bola, l’Edu ha arribat a l’àrea, Roger Torelló li ha desviat el primer llençament però Rocasalbas que havia quedat despenjat, ha caçat el rebot i ha tornat a empatar. A falta de 7 minuts l’Edu ha completat la remuntada rematant al segon pal un contratac del Màgic Navarro.

S’havia fet el més difícil, però, el primer partit de l’any reservava encara més patiments pels igualadins. Perquè quan el partit s’acostava al final (minut 23) Anguita ha fet el que semblava impossible: batre Roger Fernàndez des del punt de penal. Quedaven 2 minuts per tornar a intentar remuntar. I gairebé s’han esgotat. Quan faltaven 32 segons Rocasalbas ha aparegut per col.locar el 3 a 4 en el marcador. Un altre cop amb un penal marca de la casa.

El partit s’ha decidit d’aquesta manera, molt al final. Però la sentència podria haver arribat abans (amb una FD de Ferran Formatjé) o es podria haver complicat encara més (amb un altre penal aturat pel Roger). A la fi els primers 3 punts del 2012 que venen cap a Igualada.

Proper partit

Dissabte que ve es jugarà el partit contra el Vendrell, preludi d’una setmana intensa (dimarts a Maçanet i dissabte contra la Vendeene a la Cers).

VOLTREGÀ 3 (1/2) Torelló, Molas (1), Romeu, Anguita (2) i Grau, equip inicial. G. Teixidó, S. Teixidó, Urbano.

IGUALADA HC 4 (1/3) R. Fernàndez, Formatjé, Navarro, Edu (2) i Ton baliu, equip inicial. Pelicano, Rocaslbas (2), Dani. Larios i Vera.

GOLS: 0-1 Edu (m 18.19), 1-1 Molas (m 20). SEGONA PART. 2-1 Anguita (m 10), 2-2 Rocasalbas (m 12), 2-3 Edu (m 18), 3-3 Anguita penal (m 22), 3-4 Rocasalbas penal (m 24289.

INCIDÈNCIES: Àrbitratge de martia Teresa Martínez i Jorge Martínez, regulars. Els locals han protestat el penal del 3 a 4.