L'Igualada s'imposa per la mínima davant el Torredembarra

UD Torredembarra, 1 - CF Igualada, 2

Diumenge, 3 març 2013. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquesta jornada, el CF Igualada va tornar a jugar un altre partit fora de casa, aquest cop al camp del Torredembarra, després d'empatar davant el Vista Alegre la jornada passada a les instal·lacions barcelonines. Aquest cop, els d'Isidre Tarrés es van imposar per la mínima, amb un 1 a 2 als tarragonins, i això els manté a la part noble de la taula.

Imatge d'arxiu.

El Torredembarra era a priori, un rival assequible per als blaus, quarts classificats, mentre que els tarragonins es troben a la zona de descens. Així doncs, va ser l'Igualada qui va començar dominant el partit, mentre que els locals no gaudien de la possessió de la pilota.

D'aquesta manera, al minut 23, després d'un primer quart d'hora de joc de tempteig, i alguna ocasió, era Enric Palet qui feia el 0 a 1. Amb aquest marcador i sense cap opció dels tarragonins per a empatar el partit, s'arribava al descans.

Tot just començar el segon temps, era Joni qui feia el 0 a 2, deixant el partit molt ben encarat per als de Tarrés, tot i que el Torredembarra va retallar distancies pocs minuts després, amb l'1 a 2.

Amb aquest resultat ajustat, però amb un Igualada dominador, el partit va transcórrer sense més variació al marcador, donant els tres punts als de l'Anoia.

UD Torredembarra: Ambrós, Mercadé (Montaña, 52'), Garcia, Dominguez, Frutos (Canas, 81'), Sabaté (Infantes, 52'), Ribas, Muñoz (Sanchez, 62'), Esteve, Soriano i Darouich (Ribas, 74').

CF Igualada: Viles; Marimón, Bacha, Baraldés, Paredes, Díez, Ton, Joni (Solé, 89'), Fran, Palet (Cortada, 81') i Gerard (Simón, 62').

Àrbitre: Ponsati Clavaguera. TG: Garcia, Muñoz, Soriano, Montaña, Fran, Díez, Cortada, Bacha i Simón.

Gols: 0 - 1 Palet (23'); 0 - 2 Joni (48') i 1 - 2 Darouich (53').