l'Igualada perd a casa contra el sisè de la classificació

CF Igualada 1 - Marianao Poblet 2

Dilluns, 22 desembre 2008. 01:45. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada de futbol suma, amb la d'aquest cap de setmana, 10 derrotes en la primera volta. Els locals estan quarts per la cua i mantenen la tònica dels darrers partits, surten amb força, s'avancen al marcador però acaba perdent el control del joc. Veure Classificació

RESULTATS

CLASSIFICACIÓ

Partit igualat i bastant travat el que han disputat aquest cap de setmana els nois de CF Igualada contra els del Marianao Poblet, 6è de la classificació i a 9 punts dels igualadins.

En un partit a les Comes els locals no s'han avançat al marcador fins a la segona part, al minut 10, quan Pedrito ha transformat amb el 1-0, un penal sobre l'Isma.

L'alegria, però, no els ha pogut durar massa perquè al cap de pocs minuts, el Marianao remuntava i els passava davant amb dos gols bastant seguits que han sentenciat el partit.

Si a la primera part hi havia hagut poques ocasions per part d'ambdós equips, cap a la meitat de la segona ha començat a dominar el Marianao i s'han acabat les ocasions, ja que al darrer quart d'hora de partit, els locals havien perdut pràcticament del tot el control del joc.

Desens derrota pels igualadins que es troben encara a la part baixa de la taula, al quart lloc per la cua, amb 17 punts, 19 menys que el primer, i 4 més que el cuer.