L'Igualada planta cara al Liceo, que consolida el seu lideratge

Els corunyencs són els únics imbatuts a l’OKLliga després de guanyar 3-5 a Les Comes, en un partit vibrant i ple de jugades polèmiques

Dilluns, 28 octubre 2019. 09:41. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada i el Liceo arribaven dissabte a Les Comes empatats a punts al capdavant de la classificació de l'OKLliga. Tots dos arribaven, també, amb cinc victòries en cinc partits diputats. Els igualadins tenien, doncs, una bona oportunitat per situar-se líder en solitari. Davant, però, tenia un dur contrincant i l'afegit de no poder disposar d'en Roger Bars a la pista, un hàndicap important, sobretot a l'hora de fer rotacions. Finalment, els corunyesos es van endur els tres punts en un partit molt disputat, molt virant, en què no van faltar jugades polèmiques i un total de 28 faltes. Després d'una primera part molt diputada, que va acabar en empat (2-2), el Liceo va trencar el partit amb dos gols al minut 33 de partit, un minut fatídic per als igualadins.

L'equip va mostrar el seu suport al Roger Vives, lesionat

El Liceo es va avançar al marcador, al minut 12 de partit, després de desaprofitar dues clares jugades de gol, salvades per un gran Deitg a la porteria. L'igualadí Méndez -pitxitxi a la lliga- igualava el marcador tres minuts després, amb una rematada a boca de gol. Eufòria a la graderia que va augmentar pocs segons després, quan Palau trencava l'empat i feia pujar el 2-1 a favor dels arlequinats. Ton Baliu, a manca de poc més de 2 minuts per al descans, no va poder aprofitar una pena màxima comesa sobre Tety Vives i que hagués pogut ser el 3-1, un bon resultat per començar la segona part amb més seguretat. En aquest tram de partit, els jugadors del Liceo van topar amb un gran Deitg.

A la represa, els de A Corunya van trencar el partit el minut 33. En tan sols 13 segons, Torres i Grau van donar la volta al marcador i van situar el Liceo per davant. 2-3. Els locals van protestar la darrera jugada, reclamant que Marc Grau hauria introduït la bola a la porteria igualadina amb el patí. Pocs segons després, nova jugada polèmica: targeta blava a Tety Vives i directa transformada per Oruste. Tres gols en gairebé un minut, que trencaven el partit. Torres, novament de falta directa, feia pujar el 2-5 al 48 i poc abans de la finalització del partit, pla feia de penal el 3-5 definitiu.

Amb aquest resultat, el Liceo és líder en solitari i imbatut, amb 18 punts, seguit per l'Igualada, amb 15 punts. El Barça, amb un partit menys, (es va suspendre el seu partir contra el reus a causa de les goteres que hi havia a la pista del reusencs), és tercer, amb 12 punts.

Els igualadins visitaran, dissabte 2 de novembre, la pista del Garatge Plana Girona HC, cinquè a la classificació, amb 9 punts.