L'Igualada Rigat remunta al Noia amb un gol decisiu de Sergi Pla

Els homes de Ferran López guanyen 2 a 1 un partit de gran intensitat defensiva

Dijous, 31 gener 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El clàssic entre els equips de comarques veïnes es va resoldre finalment a favor de l'Igualada en el tram final. El pròxim partit dels arlequinats serà diumenge 3 de febrer al migidia, 3/4 d'1, a la pista del CH Girona.

El derbi intercomarcal es va decantar cap a Igualada. L'Igualada Rigat va sumar els tres punts contra el CE Noia aquest dimarts, a Les Comes. El partit va acabar amb un 2 a 1 favorable als locals, amb gols de César Vives i de Sergi Pla, aquest últim de falta directa. El partit va estar dominar per les defenses, tot i que un Igualada molt competitiu va saber aixecar-se del gol inicial d'Aleix Esteller perquè els tres punts es quedessin a casa.

Pla, autor del gol decisiu, en una jugada des del propi campEl matx va començar amb molt equilibri, amb els dos equips molt igualats. Locals i visitants van apostar per un joc directe i físic. La primera meitat va acabar amb nou faltes pel CE Noia i set per l'Igualada Rigat. L'aspecte defensiu també va manar durant els primers 25 minuts. Els sadurninencs es van veure obligats a cometre un important número de passius. Però amb tot, el marcador el va obrir el visitant Aleix Esteller, que al minut 13 va caçar una pilota dins de l'àrea per anotar. Els arlequinats no van perdre la bona imatge que havien ofert fins al moment i es van recuperar aviat, amb un gol de César Vives al minut 19.

A la represa, va destacar especialment el paper d'Elagi Deitg, que va salvar les ocasions de gol dels cavistes. El porter arlequinat va estar molt encertat, en sintonia amb la seva defensa. I aleshores va venir Sergi Pla, que va aprofitar la desena falta del CE Noia per anotar, amb un llançament de qualitat ajustat al pal, al minut 39 de partit. Amb el 2 a 1, amb remutada inclosa, es va arribar al final del partit.