L'Igualada supera amb golejada el primer partit amistós de la pretemporada

Igualada HC 5 - GEiEG 0

Dimarts, 31 agost 2010. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest dissabte les Comes va acollir, amb una bona entrada de públic, el primer dels partits de pretemporada del primer equip de l'Igualada HC. Els arlequinats van sortir victoriosos de l'encontre amb bon joc i, sobretot, amb 5 gols a favor i cap en contra. La propera cita aquest dijous 2 de setembre a les 20.30 h contra el CP Vic, en un partit que es jugarà a la capital d'Osona.

El treball realitzat pels igualadins des que van començar a rodar aquesta pretemporada va tenir la seva primera recompensa aquest dissabte. Des de ben al començament els arlequinats van poder dominar el partit, al qual van poder anar integrant jugades i gols d'allò més espectaculars. El marcador se situava en 2 a 0 al final de la primera meitat (amb dos gols d'Edu Fernández).

El segon temps va començar amb un espectacular gol de Pelicano —des del darrere de la porteria—, seguit al cap de sis minuts d'una altra anotació a càrrec de Marc Navarro. Edu Fernández va aconseguir el 5 a 0 al minut 13, després d'una fantàstica jugada de Pelicano.

IHC 5 (2/3) Llaverola, Navarro (1), Baliu, Edu (3), Pelicano, equip inicial. Formatjé, Muntané, Doncel. Chus.

GEiEG 0 (0/0) Gascon, Casadevall, Farres, Ros, Vives, equip inicial. Eloi Gaspar, Garcia, Figa i Cruz.

GOLS: 1-0 Edu (m (.17), 2-0 Edu (m 22.05). SEGONA PART. 3-0 Pelicano (m 1.17), 4-0 Navarro (m 7.37), 5-0 Edu (m 13.36).