L'IHC Calaf Grup agafa aire a Caldes

Els arlequinats recuperen el camí de la victòria amb un 3 a 5

Dimecres, 25 novembre 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.

El conjunt igualadí va trencar amb la mala ratxa de les darreres setmanes i es va imposar amb contundència a Caldes, en un partit jugat en el fred vespre de dimarts. Era el partit del retrobament dels anoiencs amb l'ex jugador Jassel Oller, que va ser un dels pilars de l'equip local. Al final, un 3 a 5 que permet oxigenar-se i fugir de les darreres posicions.

No era un partit fàcil ni arribava en un bon moment. L'Igualada HC Calaf Grup tenia molts deures pendents a Caldes de Montbui, tant pel que fa a necessitat de punts com per recuperar sensacions. I certament, els arlequinats van endur-se tres punts d'or de la pista vallesana, que encara tenen més valor si es té en compte que la primera part va acabar amb un 1 a 0 favorable als locals i en la que els homes de Ferran López semblaven seguir a la UCI.

L'IHC-Caldes de la temporad passada, a les Comes FOTO: Arxiu/R. I. Els igualadins van resoldre el partit a la segona part, a partir del minut 10, quan van recuperar el seu millor joc. El que va desencallar la reacció va ser un penal transformat per Sergi Pla. I, amb aquell detonant, va venir l'allau de joc i gols igualadinistes. En dos minuts, el capità Ton Baliu i Sergi Pla novament situaven l'1 a 3 al marcador. Met Molas engruixia el compte arlequinat quan mancaven deu minuts pel final del matx.

El Caldes, però, no havia dit la seva darrera paraula. Rovira, després d'una falta directa, i l'ex igualadinista Jassel Oller van retallar distàncies. Un perillós 3 a 4 que amenaçava tota la feina feta en una excel·lent segona part igualadina. Aleshores, al rescat, va venir el de sempre, Ton Baliu, que pocs segons després del gol d'Oller, va replicar amb la cinquena diana de l'Igualada HC Calaf Grup. Providencial triomf.