L'IHC es classifica pels quarts de final de la Copa de la Cers

IGUALADA HC 1 – LA VENDÈENNE 1

Diumenge, 19 febrer 2012. 18:30. Redacció AnoiaDiari.
Els jugadors del primer equip de l'Igualada Hoquei Club van jugar un matx a Les Comes marcat per una bona actuació del porter visitant, que va rebre un bombardeig de xuts per part dels arlequinats: 21 remats clars a gol durant la 1a part i 12 a la 2a.

La dinàmica del partit podria haver canviat si l’IHC hagués aconseguit transformar les dues primeres jugades clares quan encara no s’havia complert el primer minut, o alguna de les que va tenir abans que els visitants s’avancessin amb un bon remat de l’argentí Morales des de la frontal de l’àrea que va tocar el travesser abans d’entrar.

El 0 a 1 va igualar l’eliminatòria i, inevitablement, va fer reaparèixer els fantasmes de la copa. Però els d’Ivan Sanz van saber jugar i durant la segona part van aparèixer les oportunitats presents durant tot el partit.

L’1 a 1 va canviar una mica l’escenari. Els igualadins van baixar un grau la seva ofensiva bèstial contra la porteria visitant i La Vendèenne va arriscar una mica més.

L’IHC va actuar amb saviesa al darrere (van aguantar amb 9 faltes durant més de 10 minuts) i van seleccionar millor les accions al davant: una combinació de l’Edu i el Ton amb remat d’aquest al ferro, un obús creuat del Màgic que va tocar els dos pals de l’escaire i no va entrar, 2 contres de 3 x 2 i 2 més, encara més clares, d’1 contra porter… qualsevol d’aquestes hauria deixat el partit sentenciat.

Però el gol no va entrar fins a l’últim segon per certificar el pas a la següent ronda, la de quarts de final. Allà es trobaran el Bassano, que ha derrotat al Walsum alemany per 10 a 2.

IGUALADA HC 1 (0/1) R. Fernàndez, Navarro, Baliu, Edu i Formatjé, equip inicial. Dani, Rocasalbas, Pelicano (1). Larios i Vera.

LA VENDÈENNE 1 (1/0) Gaetan Guillomet, Sergio Burgoa, Lucas Baptiste, Alberto Morales (1), Julien Huvelin. Frank Vanhaute, Mathieu Nicolezau, Mathieu Guibot, Anthony Weber, Benoit Rainteau.

GOLS: 0-1 Morales (m 10.47). SEGONA PART. 1-1 Pelicano (m 9.59)

INCIDÈNCIES: 300 espectadors a Les Comes, entre ells una vintena de seguidors francesos.