Important triomf de l’Igualada que el situa en zona d’ascens

CF Igualada 4 - Banyoles 1

Diumenge, 6 desembre 2009. 17:15. Redacció AnoiaDiari.
El CF Igualada està en ratxa i aquesta cap de setmana ha aconseguit la tercera victòria consecutiva, golejant el Banyoles a Les Comes (4-1). Els jugadors de José Luís Ruíz han controlat bé el partit, i després que els visitants escurcessin distàncies (2-1) al min. 85, han respost de forma contundent marcant dos gols en els instants finals. També ha destacat el debut del jove porter Morera, que ha substituït el sancionat Yannick. D'aquesta manera, els blaus escalen fins a la 3a posició de la classificació de 1a Catalana. Una bona notícia que protagonitza l'article de Jordi Quintana a anoiadiari·cat.

Classificació 14a jornada 1a Catalana

Resultats 14a jornada 1a Catalana

Els blaus celebren el 2-0, obra d'Emili

Tercera victòria consecutiva del CF Igualada

CF Igualada: Morera; Oriol, Paquito, Marc, Barnada; Edu, Enric, Gumà; Isma, Mili i Jesús.

Banyoles CD: Cortina; Isma, Rude, Faura, Roure; Hernández, Coro, Cristian, Mata; Gity i Ignasi.

Gols: Enric (min.30), Mili (min.51), Bassols (min.85), Marc (min.90) i Pedro, p. (min.94)

Àrbitre: Paez Brines. Ha ensenyat targeta a Oriol, Marc i Barnada per l’Igualada. I pel Banyoles a Isma, Hernández, Cristian, Gity i Faura, expulsat per doble amonestació.

En un partit en alguns moments força travat, el CF Igualada ha aconseguit una important victòria que el situa a la zona d’ascens, empatat de punts amb la Montanyesa, segon classificat.

En un primer temps amb l’equip gironí molt tancat en defensa, situant nou homes al seu propi camp, i només amb un punta entre la defensa de l’Igualada, els anoiencs van aconseguir trencar línies i marcar el primer gol, al minut 30 de partit, després d’una gran jugada culminada pel gol d’Enric. Això va fer que el Banyoles hagués d’obrir el camp i deixés més espai per intentar arribar a la porteria rival.

Al segon temps, tan sols després de 6 minuts, Mili va marcar el segon per part de l’Igualada, que donava un aire de tranquil•litat al partit. Tot i això, l’equip gironí ho continuava intentant, amb més arribades a la porteria defensada pel debutant Eduard Morera, que fins llavors havia fet una gran actuació. El Banyoles no aconseguia retallar distàncies al marcador, i cada cop tenia l’equip més trencat.

Però una falta xutada per Bassols des de fora de l’àrea al minut 85, i que Morera no aconseguia aturar, situava el 2 a 1 al marcador. Ja al minut 90, i quan semblava que el marcador no es mouria més, l’Igualada feia el seu tercer gol, a partir d’un gran xut de falta de Marc. I no fou fins al minut 94 del temps afegit que Pedro, de penal, marcaria l’últim gol del conjunt igualadí, arribant així a la fi del partit.

A la següent jornada, el CF Igualada es desplaçarà al camp de Poble Sec, novè classificat, per intentar consolidar-se a la part alta de la taula.