Inesperada derrota del CBI davant del cuer

Tàrrega 78 - CB Igualada 70

Diumenge, 16 gener 2011. 19:15. Redacció AnoiaDiari.
Els jugadors del CBI s'han desplaçat aquest diumenge fins a Tàrrega per jugar el partit de la 15a jornada de la lliga amb el record dolç del bany que l'equip blau va fer la setmana passada al Prat a les Comes contra qui va guanyar per 35 punts de diferència en el resultat més ampli que l'Igualada ha aconseguit aquesta temporada. En el partit d'aquest diumenge, però, els homes de Joan Isart han mostrat l'altra cara de la moneda i han perdut contra el darrer classificat del grup 1 de la lliga.

L'equip local ha jugat el darrer partit en el pavelló habitual acomiadant la pista amb una victòria per 8 punts amb l'Igualada que no ha pogut prendre el domini del partit en cap moment. Durant els cinc primers minuts els blaus s'han avançat al marcador demostrant la seva superioritat a la classificació però ben aviat els locals han marcat el ritme i una defensa fluixa de l'equip rival els ha permès anotar amb massa facilitat. Només en el tercer quart l'Igualada ha fet un excel·lent inici i s'ha posat davant en el marcador però només ha estat un miratge, els de Tàrrega han tornat a imposar el seu joc i han acabat vencent per 78 a 70.