El Monbus Igualada HC classificat per a la final four

L’Igualada es classifica per a la seva segona final a quatre consecutiva després d’un gran partit a Follonica, tot i perdre per 1-0

Diumenge, 22 març 2015. 13:00. Otger Gabarró.

Els igualadins han superat l'eliminatòria contra el Follonica tot i perdre a Itàlia per 1-0, fent bo el 4-2 que els anoiencs van aconeseguir a Les Comes. L'empenta igualadina i una gran defensa han ajudat  que l'equip torni a casa amb la segona final a 4 consecutiva, i ja és la tercera en 6 anys.

Els jugadors de Monclús van fer un brillant partit a Follonica, tot i les dificultats que van tenir. Primer de tot hi havia la baixa de Sergi Pla per un problema estomacal, i a falta de 15 minuts per al començament del partit, Jassel Oller va haver de ser traslladat a l'hospital per un fort atac d'al·lèrgia. L'equip tenia poca rotació però tots els jugadors han rendit a un alt nivell. En la primera meitat l'Igualada s'ha defensat bé, en part gràcies a la brillant actuació del porter Elagi Deitg, i se n'ha anat al descans amb empat 0-0. A la segona meitat el veterà jugador Polverini ha aconseguit anotar l'únic gol del partit, acabant amb èxit un 2x1 a falta de 13 minuts pel final. El Monbus Igualada ha aconseguit mantenir l'1-0 que els classificava, altre cop gràcies a les bones parades d'Elagi, que ha salvat el segon gol local parant una falta directa. Així, l'Igualada estarà a la final 4 de la Cers, on intentarà superar en semifinals a l'Sporting de Lisboa.

El Monbus Igualada HC jugarà la Final Four

Toca remuntar a la lliga

Aquest dimarts l'Igualada juga a Les Comes el seu partit endarrerit d'aquesta jornada número 25 de l'Ok Lliga. El rival serà el Reus Deportiu, que podria ser el rival en una hipotètica final en la Cers, ja que també serà a la final 4, disputant l'altra semifinal.