Les noies de l'Igualada cauen per la mínima a Sabadell

Mariona Marsal va reaparèixer després de deu mesos d’inactivitat per lesió

Dimarts, 15 novembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Dura, inesperada i immerescuda derrota de l'Igualada en el seu desplaçament a Sabadell. Un gol de la local Iglesias als 10 minuts de la represa i la manca d'encert en la rematada final va condemnar a les blaves que acumulen fins tres partits consecutius perdent.

Revés per les blaves a Sabadell, en un partit perdut per la mínima i en la que van merèixer més. La primera part va ser igualada, poc vistosa i amb ambdós equips prioritzant la solidesa defensiva i sense prendre massa riscos en atac. Amb tot però, la portera Noelia i el travesser van evitar que les vallesanes s'avancessin en el marcador.

Una de les accions del partit de diumenge, on el futbol de les anoienques no va trobar recompensaEl segon temps va ser totalment diferent. L'equip igualadí, amb l'entrada al camp de Mariona Marsal que reapareixia després de deu mesos lesionada, va avançar les seves línies i va acumular constants arribades a l'àrea local. Paradoxalment però, el Sabadell va fer el que seria l'1 a 0 definitiu en una acció aïllada. La darrera mitja hora les ocasions de les jugadores de Jordi Torres van sermoltes i molt clares, però l'equip va evidenciar una preocupant inefectivitat de cara a portería. Prova d'això és que fins i tot va errar un penalt a cinc minuts del final. La propera jornada l'igualada torna a desplaçar-se. Aquest cop a Pallejà on s'espera revertir l'actual dinámica negativa.