Les noies de l'Igualada s'imposen amb claredat a domicili

Les igualadines van guanyar ahir a la pista del Sedis

Dilluns, 18 gener 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Bona victòria de les noies de l'Igualada a la pista del Sedis, on no van donar opció a les locals en cap moment del partit. Ara l'equip es centrarà en guanyar el proper partit a Les Comes per acabar com a líders de la primera volta

Important victòria del Physic GM CB Igualada davant el Sedis Efausa per un clar 28 a 51. Tot i les baixes importants del sènior femení, les igualadines van fer un partit molt serios assolint una nova victòria. Els primers minuts les igualadines van dominar amb un parcial de 0 a 10 i van controlar el ritme del partit sense problemes però sense encert arribant al 10 a 16. En el segon quart el pobre balanç ofensiu i molts errors en atac per part dels dos equips, 12 a 23 al descans. A la represa les igualadines van fer un bon joc obrint avantatge mica en mica , 18 a 34. El darrer quart les igualadines van sortir amb més força i ritme , en el minut 35 el domini era total amb un resultat de 20 a 46. Els darrers minuts el ritme va baixar i l'encert també arribant al definitiu 28 a 51. El proper partit serà molt important les igualadines rebran al colíder BF Viladecans dissabte a les 19.45h a Les Comes, on estarà en joc el liderat de la primera volta.