Nova derrota del Depimés CB Igualada

REUS DEPORTIU A 68 - DEPIMÉS CB IGUALADA A 61

Dilluns, 17 març 2014. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
Nova derrota del Depimés CB Igualada a la complicada pista del Reus Deportiu, on encara cap equip hi ha aconseguit la victòria durant aquesta temporada. Les igualadines, a remolc en el marcador durant tot el partit, van arribar als últims instants amb opcions de victòria.

Arxiu. Foto: J. Ribera Alern

El 2-4 inicial va ser l'únic moment del partit en què les igualadines van anar per davant. A partir d'aquí, després d'un parcial 6-0 i poc després tres triples gairebé consecutius, les coses es van complicar pels interessos del CBI. Al final del primer període l'avantatge local era clara: 21-10.

En el segon període el Reus va seguir augmentant la distància en el marcador, i va arribar a guanyar per 17 punts de diferència (36-19) però un parcial de 7 a 2 en l'últim minut abans de la mitja part deixava encara l'Igualada viu en el partit (38-26).

Després del descans l'Igualada va seguir anant cap amunt, va trobar més encert en les accions ofensives i va aconseguir parar l'encert de les jugadores reusenques. Amb dos triples anotats en el període i aconseguint segones opcions després de rebot ofensiu, es va arribar amb el marcador 51 a 44 al final del quart.

Un parcial de 8 a 2 a l'inici de l'últim període va posar l'Igualada a només un punt de les locals (53-52). El partit es va convertir llavors en un intercanvi de cistelles, sense que cap equip agafés cap avantatge definitiva en el marcador. En l'últim minut i des de la línia de tirs lliures es va decidir el matx, i va caure a favor del Reus Deportiu.

El proper partit del Depimés CB Igualada és dissabte 22 de març a 3/4 de 6 a Les Comes, davant el S.R. Lima Horta A.

Parcials: 21-10, 17-16 (36-28), 13-18 (51-44), 17-17 (68-61).

Àrbitres: M.A.Soto i J.Alvarez

Van jugar pel CBI: V.Júlvez (9), N.Minguet (8), L.Icart (2), X.Freixas (2), P.Català (15) -cinc inicial- C.Carner (10), M.Quintana, A.C. Martínez, A.Acevedo (9), È.Vives (6).