Nova victòria de l'Events CB Igualada, que lidera provisionalment la Copa Catalunya

Draft Gramanet 60 - 66 Events Club Bàsquet Igualada

Dimarts, 26 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Important victòria de l'Events Club Bàsquet Igualada a la complicada pista del Draft Gramanet per 60-66, a la cinquena jornada de la Fase prèvia 02 de la Copa Catalunya. Les igualadines sumen 4 victòries per només una derrota. Nou punts que la situen provisionalment al primer lloc de la taula, tot i que C.B. Grup Barna A i el TGN Bàsquet, segon i tercer, tenen un partit menys.

Després d'un bon inici de partit, en què les igualadines no van deixar estrenar el marcador local fins ben entrat el minut tres de partit, el joc es va igualar, finalitzant el primer quart amb empat al marcador (20-20).

Al segon quart, les igualadines, còmodes a la pista, van aprofitar el bon joc i l'encert per marcar diferència al marcador. El període va acabar 15-19, deixant el lluminós amb un avantatge de 4 punts per a l'Igualada a la mitja part (35-39),

A la represa va continuar la mateixa tònica: domini de joc de les igualadines, que van aprofitar per fer un atac més agressiu i una defensa més sòlida. El tercer període va acabar amb un parcial de 9-11 a favor de les blaves.

Al darrer quart, les locals van aprofitar els llançaments, sobretot des de la línia de tres punts, per escurçar distàncies, tot i que les igualadines van saber mantenir el control del joc i, al fnal, del marcador. El quart període va acabar amb empat (16-16), que va deixar el marcador amb un definitiu 60-66.