Nova victòria de les noies del bàsquet

CB IGUALADA A 67 - BENCRIADA CB BANYOLES A 57

Dilluns, 21 novembre 2011. 10:45. Redacció AnoiaDiari.
Quarta victòria consecutiva del CB Igualada A enfront el CB Banyoles A en un partit molt travat i poc vistós. El partit començava molt bé per les igualadines amb un parcial de 6 a 0. Les gironines no estaven encertades en el llançament exterior i les blaves ho aprofitaven aconseguir les primeres diferències. A mig període, les locals es van estancar en atac, errant situacions de contraatacs i no podent anotar contra la defensa zonal de les visitants.

L'Igualada venç de nou a Les Comes

Això ho va aprofitar les visitants per a capgirar el marcador i endosar un parcial de 0 a 10, situant el marcador en un 6 a 10. Al final d'aquest període s'arribava amb una igualtat total, 10 a 10. En el segon període, les igualadines van estar més encertades, sobretot en el llançament de 3 punts, i d'aquesta manera aconseguia trencar la complicada defensa zonal de l'equip banyolenc. Les visitants es recolzaven sobre el poder anotador d'Helena Trabal i amb un gran treball defensiu es mantenien dins del partit. Al descans s'arribava amb un 29 a 27.

El tercer període va ser el millor jugat per part blava, amb molt encert en el llançament i amb una bona pressió a tot camp aconseguien els primer avantatges de més de 10 punts. Al final d'aquest període, 53 a 42. En el darrer període semblava que les locals serien capaces de trencar el partit per no haver de patir fins al final, però les gironines no van llançar el partit i ho van lluitar tot. En el minut 5 d'aquest període, l'Igualada tenia 10 punts de diferència i amb tres atacs consecutius per ampliar diferències es van quedar sense premi. D'aquesta manera , les visitants agafaven aire i confiança per lluitar per al partit. El CB Banyoles es posava a 8 punts a manca de 3 minuts, però lluny de posar-se nerviós i tot i les nombroses errades per ambdós equips, l'Igualada va ser capaç de mantenir les diferències i acabar guanyant el partit per 10 punts, 67 a 57.

La setmana vinent, l'Igualada es desplaçarà a la pista del Reus Ploms el dissabte a 1/4 de 8 del vespre.

CBI: M.Pujol (6), V.Júlvez (1), A.C.Martínez (3), N.Minguet (12), L.Icart (16), S.Pujol (3), X.Freixas (10), C.Carner (8), A.Acevedo (8), M.Quintana

Àrbitres: M.HERNANDO, R.MARHOL

10-10, 19-17 (29-27), 24-15 (53-42), 14-15 (67-57)