L'Òdena CB perd davant el Pallejà en un bon enfrontament

Òdena CB 45 - CEB Pallejà B 66

Divendres, 24 desembre 2010. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
El passat dissabte, l’Òdena CB rebia al pavelló de Les Comes al CEB Pallejà B, un equip amb només una victòria més que els odenencs, el que feia preveure un partit igualat i el més important, l’opció de guanyar un nou partit.

No va començar gens malament el partit i després d’una bona sortida per part de l’Òdena CB, amb petits avantatges que només els tirs lliures encistellats per part dels visitants (6 de 10 intents), va evitar que s’arribés amb avantatge al final del 1r quart (14-14).

Però al principi del 2n quart, l’equip de Pallejà va sorprendre amb una defensa pressionant per tota la pista després de cada cistella aconseguida i el seu jugador més alt dominant a sota els taulells, van propiciar que les avantatges en el marcador arribessin ràpidament als 10 punts. Amb 24 punts encistellats amb una sèrie de 11 cistelles de 2 punts de 18 intents, i amb un total de 5 rebots ofensius, el marcador va arribar fins al 24-38 de la mitja part.

La tònica va continuar en el 3r quart, es va tancar millor el rebot, però llavors els llançadors exteriors van aprofitar els espais per encistellar des de fora (cap triple en el segon quart, però 3 encistellats en aquest) per un total de 23 punts, que ampliaven la diferència fins als 31 punts (61 a 30).

Amb només un quart per jugar i amb tot decidit, varis jugadors carregats de faltes personals i pocs recanvis a la banqueta, l’Òdena CB va treure el seu coratge i fent un gran esforç final per millorar el resultat final, lluitant cadascuna de les pilotes en joc fins el xiulet final, es va aconseguir deixar en només 5 punts a l’equip rival. Derrota llavors, per 21 punts (45-66).

Dels jugadors locals podem destacar en Toni Noguera (6 punts, 10 rebots, 5 pilotes recuperades, 3 assistències i 3 taps) i en Pol Máximo (12 punts, amb un encert del 57% en llançaments de 2 punts).

Per l’Òdena CB van jugar:

Caselles, Vidal (2), Máximo (12), A. García (6), Salanova (6), Noguera (6), Miguel A. García (8) i Iglesias (5).

El pròxim partit serà després de la festes nadalenques, a la pista del AE MVP Cervelló B, un equip que es troba per sota a la classificació general, una bona oportunitat per intentar guanyar un nou partit.