El Physic CB Igualada apunta una victòria contra l' AESC Ramon Llull

Physic CB Igualada A 73 - AESC Ramon Llull A 61

Dilluns, 26 gener 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest dissabte s'ha disputat el partit entre el Physic CB Igualada i l'AESC Ramon Llull A. L'equip igualadí, es disposava a començar la segona volta de la competició, amb ambició per aconseguir el màxim de victòries. El partit va començar amb un lleuger avantatge per a l'equip visitant. A mesura que avançava el partit els igualadins van agafar les regnes del joc, fins arribar al final i tancar el marcador am un 73 a 61.

El partit va començar amb una gran igualtat per part dels dos equips, amb un intercanvi de cistelles fàcils, i poca dificultat per trobar situacions de bàsquets. Gràcies a tres triples anotats pels visitants durant els tres últims minuts de període, els va ajudar a situar-se per davant al marcador. El resultat del primer quart va ser 18-21.

En el segon quart, els visitants seguien amb la seva anotació fácil, cosa que els va permetre situar-se a 9 punts dels blaus en els quatre primers minuts. A partir d'aquí els jugadors de Raül Caballero van saber reaccionar i retallar distàncies anotant dos triples i trobant situacions fàcils en atac. El resultat del parcial va ser de 16-14, i s'arribava a la mitja part amb un marcador favorable a l'AESC Ramon Llull A, 34-35.

Després de la mitja part, els vermells van tenir l'oportunitat de col·locar-se 6 punts per davant en el marcador, tot i que la rápida reacció del conjunt igualadí va fer que es produís l'empat en el partit. A partir d'aquí una correlació de punts va fer arribar a un parcial de 14-14, el que ens feia tenir un resultat de 48-49 per afrontar els últims 10 minuts de partit.

En l'últim quart, la gran anotació de l'equip local i una defensa que va descol·locar als vermells, va ajudar al Physic CB Igualada A a poder agafar ventatge en el quart, i posant-se per davant en el marcador.

L'últim parcial va ser el que va marcar la diferència, 25-12.