El Physic CB Igualada se situa tercer

Gran victòria dels blaus a Badalona (69-80)

Dimarts, 18 novembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
El Physic CB Igualada va assolir una nova victòria, en aquesta ocasió contra l'AE Minguella de Badalona. Els igualadins van fer que els locals anessin a remolc tot el partit. Només van cedir un xic al tercer quart. Ara, són tercers a la classificació

El partit va començar amb els jugadors del Physic CB Igualada A pletòrics en atac. Van anotar 5 triples durant els primers deu minuts de joc, cosa que els va donar una gran avantatge. Tot i així, els locals van utilitzar bé les seves cartes: contraatacs ràpids que van fer mal als visitants. El parcial del primer quart va ser 18-27, favorable a l'Igualada. Ja al segon quart, mostrant la mateixa intensitat que els primers deu minuts, els jugadors de Raül Caballero van seguir anotant. Va créixer la diferència sobre l'equip de Badalona, que es va veure molt pressionats i va perdre moltes pilotes.

Al descans, el resultat era de 27-45. A la represa, amb un parcial de 14-0 durant els primers sis minuts de joc, la situació havia canviat de mig a mig. Els badalonins estaven a tan sols set punts de l'Igualada. Un intercanvi de cistelles entre els dos equips durant els últims minuts de quart, van portar a un marcador de 49-58, favorable encara als visitants per encarar el últims deu minuts de joc. En l'últim quart, el gran encert de l'equip local, que va arribar a posar-se a sis punts de l'Igualada, no va aconseguir treure del partit als anoiencs. El Physic CBI va fer un últim parcial de 20-22. Finalment el matx va acabar amb un resultat de A.E. Minguella A Citroën Automoció Badalona 69 - Physic CB Igualada A 80.

Pels igualadins van jugar: Q. Padrós (6), R. Riu (10), E. Burgès (9), M. Moliner (3), J. Torres (21), E. Tejero (15), C. Fons (6), S. Laguarta (0), A. Gual (8), A. Roca (2).