El Physic GM CB Igualada cau derrotat a Artés

CB ARTÉS A 90 - PHYSIC GM CB IGUALADA A 81

Dilluns, 4 març 2013. 14:30. Redacció AnoiaDiari.
El Physic GM CB Igualada perd en un dels desplaçaments més complicats aquest dissabte, on la grada feia tremolar els ciments i els locals han tingut un gran encert des de la línea de 3 punts.

Ara toca jornada de descans. Foto: J. Ribera

El partit va començar regular, intercanvi de cistelles per part dels dos equips fins al minut 5, on van començar a caure triples (fins a 7) a la cistella dels visitants, fet que marcaria el desenvolupament del partit. Els locals estaven “enxufats” des de la línia de 6’25 i els igualadins no acabaven de trobar la connexió entre ells que els va permetre la victòria contra els líders 2 jornades enrere. El primer període va finalitzar amb un contundent 25-13, diferència notable però amb opcions de seguir lluitar, encara quedaven 30 minuts.

El segon període va ser més regular en la banda d’anotació i es pot afirmar clarament que va ser el millor període del Physic GM CB Igualada. Bones situacions de joc interior jugant sistemes, desgastant l’equip contrari, bones situacions de contraatac i més opcions per anar a la línia de tirs lliures. L’Artés ja no tenia tanta facilitat per anotar des del perímetre però tot i així no li posava les coses fàcils als blaus, les errades en les rotacions defensives van generar moltes cistelles fàcils als locals; tot i així cada vegada ens trobàvem més a prop del marcador. Vam anar al descans després d’un triple demolidor de l’Artés, que feia assenyalar a l’electrònic un 47 a 41 esperançador pels visitants igualadins.

A la tornada del vestuari semblava que l’equip sortia disposat a donar l’última gota de suor per l’equip, per la victòria, però els desequilibris defensius tornaven a aparèixer i els locals es creixien cada vegada més en cada cistella. Un R. Portella protagonista i 2 triples dels exteriors els feien marxar del marcador 10 punts per sobre; quan l’Igualada s’apropava al marcador no ho feia per gaires minuts. El tercer període va finalitzar amb el marcador 66-56.

Uns últims 10 minuts que van començar amb 4 triples dels rivals posant la diferència en el marcador en 16 punts van pràcticament sentenciar el partit, però al CB Igualada encara li quedaven bales per gastar. Al minut 5 vam tenir el nostre moment amb un parcial de 0-11(84-77), on l’equip jugava bé en atac i recuperava pilotes darrere, però no va ser suficient per evitar que els locals seguissin anotant i demostrant la seva superioritat davant la seva afició. Un final de partit sense pena ni glória, amb el resultat de 90-81.

És clar que l’equip no passa pel millor moment però estem en el camí de que les coses surtin bé. Es tractava d’una pista complicada, es va competir durant molts minuts i es va jugar un bàsquet de més qualitat que en l’anterior matx.

Ara toca fer jornada de reflexió i encara el pròxim partit a casa contra un rival directe, diumenge 10 de mar a les 19:00, a Les Comes. Us hi esperem per donar tot el suport que necessita l’equip i el club.

Àrbitres del partit: I. MARTOS com a principal i M. MATEU com a auxiliar.

Els jugadors inicials per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, que jugava com a visitant, han estat: Q. PADRÓS, J. TORRES, C., FONS, E. TEJERO i A ROCA.

Per part del CB ARTÉS que jugava com a local han estat: G. DOMENE, O. SENSAT, J. BURGÉS, A. ILLA i R. PORTELLA.

Parcials de cada període: 1r 25-13, 2n 22-28 (47-41), 3r 19-15 (66-56) i 4t 24-25 (90-81).

Anotacions per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (-), M. Sesé (17), J.M. Huertas (7), J. Torres (3) A. Roca (7), C. Fons (15), A. Gual (13), M. Roca (14), E. Tejero (2), S. Laguarta (2).

Anotacions per part del CB ARTÉS “A”: Ll. Cornellas (-), G. Domene (11), E. Burgés (2), O. Sensat (15), F. Feliu (3), J. Burgés (9), A. Illa (9), G. Vinyas (7), A. Samarà (3), R. Portella (18).