Podi de l'EC Òdena a l'Anbaso de St. Frutiós del Bages

La propera cita serà a Barcelona amb la Copa Catalana Internacional

Dilluns, 24 setembre 2012. 18:30. Redacció AnoiaDiari.
Aquest diumenge es disputava a Sant Fruitós de Bages la cinquena prova del Campionat ANBASO XC. El circuit constava d’uns 31 km bastant tècnics, amb molts corriols i trialeres, que va ser molt ben valorat pels corredors.

Meritxel Obradors (ECO) al tercer grao del podi

L’equip ciclista Òdena s’hi va desplaçar amb forces corredors, i van obtenir els següents resultats:

En fèmines elit, Meritxell Obradors es classificava en 3a posició, i la seva companya Susana Sáez acabava 6a.

Pel què fa als resultats masculins generals, Javier Jurado era 7è, David Pallarès 8è, Enric Forn 9è, Raul Rubio 16è, David Verdaguer 20è, Jose Mallen 42è, Jaume Tort 71è, Alejandro Alonso 88è i Jerónimo Alonso el 101.

La propera Anbaso serà a Fals el proper 12 d’octubre, i aquest diumenge l’EC Òdena participarà a la Copa Catalana Internacional de Barcelona.