Primera derrota de les noies de l'Igualada en un matx difícil

SANTA ROSA LIMA-HORTA 59 - CB IGUALADA 51

Diumenge, 6 març 2011. 22:15. Redacció AnoiaDiari.
Les igualadines perden per primera vegada en el tercer partit d'aquesta segona fase. L'enfrontament es preveia molt difícil ja que el partita la pista del Lima era un dels desplaçaments més complicats d'aquesta segona fase. A més, el Lima és un dels equips que ha fet un grup especialment per poder pujar de categoria. El matx no va començar gens bé per part igualadina i amb moltes errades per part dels dos equips.

Imatge d'arxiu

El desencert inicial es va traduir en el marcador amb un trist 4 a 2 en els primers 5 minuts de partit. El Santa Rosa va ser capaç d'aturar el joc ràpid de les blaves amb unes grans defenses i amb gran capacitat per capturar rebots ofensius. Les igualadines no van poder desplegar el joc que tant els agrada perquè les rivals els ho impedien. S'havia de jugar molta estona sobre atacs estàtics i va ser molt complicat anotar.

Tot i les alternatives defensives plantejades, les locals van ser capaces de trencar-les i anotar a base de llançaments exteriors i de pilotes doblades. Al descans s'hi va arribar amb una petita desavantatge de 31 a 25. El tercer període va ser el de millor qualitat per part igualadina, bones defenses i jugant un atac més fluid.

Tot i això, en els primers 5 minuts les barcelonines s'escapaven en el marcador 43 a 29. Però en els darrers 3 minuts d'aquest tercer període, les igualadines van reaccionar i endossant un parcial de 10 a zero posaven el marcador amb un ajustat 43 a 39. En el darrer període no es va seguir la línia del tercer i les locals van ser capaces de mantenir les diferències en el marcador fins al final del partit.

La clau de la derrota en l'enfrontament va ser no poder capturar el rebot defensiu i no poder sortir el contraatac. Es va jugar contra un gran rival i les igualadines tot i no jugar un bàsquet extraordinari, tal i com han fet fins a la data, van tenir opcions de guanyar fins al final.

Proper partit

El següent rival serà el Joventut Les Corts el pròxim cap de setmana a Igualada.

CB Igualada: C.Bargalló, M.Pujol (7), V.Júlvez (3), A.C.Martínez (3), M.Amatllé, N.Minguet (16), L.Icart (6), L.Martín, S.Pujol, X.Freixas (8), È.Vives (8).

Santa Rosa Lima-Horta: C.Carbonell, G.Estopa, C.Pérez, B.Torrón, S.Pitarch, J. Krsmanovic, N.Forcada, M. Amer, M.Bellido, C.Gonzàlez, V.Cantero.

Àrbitres: C.López, J.J. Rodríguez

Parcials: 11-11, 20-14 (31-25), 12-14 (39-43), 16-12 (59-51)