Primera victòria de l'any del CF Igualada

Vilassar Mar 0 - CF Igualada 2

Diumenge, 17 gener 2010. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
El CF Igualada ha aconseguit una victòria important a domicili davant el Vilassar de Mar per 0-2; la primera del 2010, després d'empatar la setmana passada. El matx s'ha decidit en l'últim quart d'hora, quan els blaus han sabut aprofitar molt bé les oportunitats: Mili inaugurava el marcador al min. 77 després d'un contraatac, mentre que Pedro transformaria un penal provocat per Gerard (min. 83). Amb aquest triomf, els jugadors de José Luís Ruíz sumen 31 punts i es mantenen en 7a posició d'una classificació molt igualada, en finalitzar la 1a volta de Primera Catalana.

Classificació 17a jornada 1a Catalana / elsesports.cat

Resultats 17a jornada 1a Catalana / elsesports.cat

Imatge d'arxiu / anoiadiari·cat

Un CF Igualada que no havia aconseguit el control de joc durant el primer temps, que finalitzava sense gols, ha millorat a la segona meitat, i ha sabut aprofitar molt bé les seves ocasions en el darrer quart d'hora, quan el marcador semblava que ja no canviaria.

Corria el min. 77 quan Mili marcava un gol inesperat, després d'aprofitar un error del Vilassar de Mar. I poc després, al min. 83, el CF Igualada tornava a treure petroli quan, en un nou contraatac, l'àrbitre xiulava un penal sobre Gerard, que acabaria transformant Pedro. A més, l'acció provocaria la 2a groga de l'infractor, deixant amb deu homes el Vilassar.

Fi de la 1a volta amb bones sensacions

El tècnic del CFI, José Luís Ruíz, ha felicitat els seus homes, per mantenir-se en tot moment dins el partit i saber rendibilitzar les ocasions del tram final del matx. Malgrat les lesions de Gumà, Enric i Cristian, els blaus han generat bones sensacions i han sabut mantenir la porteria de Yannick sense gols, una jornada més.

L'entrenador blau ha destacat que l'equip suma gairebé el doble de punts que l'any passat, quan en tenia 17, i que l'objectiu continua essent anar partit a partit. Tot i això, Ruíz ha apuntat sumar 9 de cada 15 punts en joc com una de les claus que els permetria finalitzar en posicions de promoció a final de temporada.

anoiadiari·cat / Ràdio Igualada

Infantil B. 1ª Divisió. Grup 9. 15ª jornada (16/1/2010)

Derrota d’un irregular i fluix Igualada

UE Santa Clara 5 - CF Igualada 2

CF Igualada: Pol, Juan, Andrés, Marc, Pol Felip, Joan, Ezequiel, Aleix, Ronaldo, Xavi López, Oriol. Suplents: Jaume, Prieto, Guillem, Joel, Edu, Pregonas.

Gols: Ronaldo i Edu

Poc feia preveure en els primers minuts de partit que l’Igualada seria clarament derrotat a Manresa. Els cinc primers minuts mostraven dos equips amb bon ritme i futbol, amb lluita al mig del camp sense arribades clares, però al minut cinc, una indecisió de la defensa blava fa que el davanter els hi guanyi l’esquena i creui la pilota al fons de la xarxa. A partir d’aquell moment el joc és completament local davant un Igualada aculat i molt imprecís, que no arribava a les pilotes, fluix físicament. Els gols anaven arribant: el segon d’un bon xut des de la frontal de l’àrea, i els dos següents de rematades dins l’àrea de jugades col•lectives. Un contundent 4 a 0 per acabar la primera part.

L’Igualada surt a la segona part amb ambició i en cinc minuts acorrala el Santa Clara al seu camp i aconsegueix dos gols, el que feia agafar esperances de remuntar el partit. Però, una vegada més, s’entra en una fase decreixent i la intensitat i la claretat en el joc va minvant. El Santa Clara es torna a fer amb el domini del partit i aconsegueix el cinquè decidint definitivament el partit, tot i que encara hagués pogut aconseguir més gols si no és pels pals i l’actuació del porter Jaume.

La valoració global d’aquesta primera volta és positiva, tot i que la parada nadalenca ha trencat el ritme d’aquest equip.