Primera victòria de l'EBA a la fase regular

L’equip va guanyar el Pardinyes per 93-80

Dimarts, 6 octubre 2015. 03:00. Otger Gabarró.

Àmplia victòria del Physic C.B. Igualada en la segona jornada de la fase regular de la Lliga EBA, en el debut a casa de l'equip igualadí. Triomf que dóna confiança als anoiencs després de veure's superats en la primera jornada a L'Hospitalet

El partit va començar igualat, amb els dos equips molt encertats des de la línia de tres, però una sèrie de contraatacs ben finalitzats pels locals deixaven el marcador de 22-18 al final del primer quart. En el segon quart, altre cop molt encert igualadí des de triple, que amb sis triples va aconseguir un parcial de 30-20, que col·locava un 52-38 en l'electrònic a la mitja part.Moment d'un tir lliure en el partit de dissabte (Foto : Josep Codina) En la represa els locals es van confiar i els lleidetans van escorçar diferències guanyant el parcial per 15-22, que feia un total de 67-60 en el marcador. En l'últim quart els visitants van aconseguir posar-se aprop en el marcador, però finalment l'Igualada va guanyar el parcial (26-20), i es va endur el triomf.