Roger Roca guanya la 'Challenge 10K BCN Divina Pastora'

Nou èxit de l'atleta igualadí

Dimecres, 15 juliol 2009. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
La Challenge 10K BCN Divina Pastora 2009 va concloure el pasat 5 de juliol a la cursa de la Maquinista, on es van lliurar els premis d’aquesta primera edició. En categoria masculina, l'igualadí Roger Roca va finalitzar 3er de la prova, proclamant-se vencedor de la classificació general d'aquesta competició, després de cinc proves disputades. Més de 8000 participants van demostrar l'èxit de la Challenge, que seguirà l'any vinent amb més curses i més participació.

Roca entrant 3er a la cursa de la Maquinista / Foto: sportgraphic.net

L’atleta igualadí Roger Roca, del Futbol Club Barcelona, aconseguia la 3ª posició en la Cursa de la Maquinista, la darrera d'aquesta competició, i s’imposava en la classificació general de la Challenge amb 394 punts, 10 punts més que Sergio Enriquez del Pratenc. En la classificació femenina la victòria fou per la manresana, també del Barça, Txell Calduch.

La challenge 2009 constava de 5 curses, en que puntaven les 4 millors actuacions de cada atleta: 10 Km Sant Silvestre Barcelonesa, 10k Sant Antoni, 10k Cursa Bombers-Nike, Cursa El Corte Inglés – 11K i 10K La Maquinista. Vist l’èxit d’aquesta primera edició ja es prepara l’edició del 2010, amb un calendari de 7 curses barcelonines.