El Sant Maure ensopega a casa contra el Suburense

Els montbuiencs no aconsegueixen marcar malgrat les nombroses ocasions

Dimecres, 19 novembre 2014. 03:00. Jordi Còdol Montagut.

Partit de poder a poder entre el Sant Maure i el Suburense. Els mauristes van sobreposar-se a l'expulsió de Carlos només començar la segona part i van seguir dominant, però en una jugada aïllada els tres punts van volar cap al Garraf

Partit desafortunat del Sant Maure, que va lluitar per obtenir els tres punts o, almenys, quedar-se’n un a casa. Els mauristes van demostrar la seva voluntat des de l’inici de fer seus els tres punts i consolidar-se al seu camp. Aitor Martínez, ben poc després de començar, va disposar d’una clara ocasió que va perdre per ser massa generós i cercar un company. La primera part va ser intensa i molt disputada, contra un Suburense que també va tenir oportunitats clares. Yannick i el travesser les van desfer.

Ja a la represa, gerro d’aigua freda amb la segona groga a Carlos, el central dels locals. En comptes de tancar-se i cedir espai al Suburense, els homes de Berrocal van intensificar la voluntat de fer gol. Seva va ser la pilota i el control del joc, amb possessions llargues. Els sitgetans es van tancar per no deixar terreny als montbuiencs per tocar-la. Aleshores, una pilota perduda, aparentment inofensiva, es va convertir en el 0 a 1. Des d’aquell moment el partit es va entollar, amb aturades de joc, substitucions i amonestacions. Els mauristes van anar a la càrrega amb tot i ja al descompte una bona rematada topava amb el pal. Al final, una derrota injusta per un Sant Maure que mereixia més.