Segona derrota del sènior masculí del CB Igualada

Physic GM CB Igualada, 94 - Climasol Roser, 103

Dilluns, 8 octubre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Segona derrota consecutiva a la lliga i primera derrota com a local de l’equip igualadí a la quarta jornada, on la manca de concentració i els errors defensius han fet que tots dos equips es disputessin la victòria a la pròrroga, deixant com a guanyador a l’equip visitant. El Physic GM CB Igualada torna a deixar a escapar una victòria en els últims minuts del partit per un error defensiu monumental.

Physic GM CB Igualada - Climasol Roser Foto: Joan Ribera

La primera part va estar tenyida per un joc molt dur a les penetracions i situacions de joc de interior interessants. El treball dels entrenaments durant la setmana donava els seus fruits als homes d’Isart, tot i així l’equip rival també va saber treure profit dels seus punts forts i dels seus jugadors estrella, que no van parar de tirar de l’equip durant tot el partit. El primer període va finalitzar amb un igualat 19-16. El segon període va estar marcat per les faltes personals i els tirs lliures, que van arribar a donar gairebé la meitat de la puntuació del període al equip visitant (7 punts) i 8 punts dels 14 que va anotar l’equip local. Un últim bàsquet de A. Vàzquez (Climasol Soler) va fer que ambdós equips marxessin al descans amb l’electrònic assenyalant un ajustat 33-36.

En sortir del vestuari, els igualadins estaven disposats a reparar els errors de fluïdesa en atac i les pèrdues de possessió, fet que ja havia marcat la dinàmica dels anteriors partits, per capgirar el marcador a favor. En el tercer període, el tir exterior va ser el protagonista. Els igualadins van anotar 7 triples (21 punts dels 33 en el quart), 3 dels quals els va anotar el capità J.Torres, cosa que els va ajudar a posar-se davant en el marcador. L’equip visitant, però, no deixava de batallar i de jugar les seves cartes. Els jugadors eren incisius sobre la pintura i no paraven d'anar a la línia de tirs lliures per castigar la defensa dels de casa. En l’últim període, el marcador va ser molt regular, 2 a dalt 2 a baix. Els del CBI van estar per davant fins al min 9 (80-75), però un bàsquet del capità A. Roure i un parell de bàsquets fàcils als últims segons van provocar que es disputés una pròrroga amb el marcador assenyalant 83-83.

El període extra va anar en declivi pels homes de blau. Els visitants van començar encertant un parell de cistelles a la línia de 6,25 i la resta de punts es van convertir a partir de faltes personals. Fins a 4 jugadors del CBI van ser expulsats per faltes personals, cosa que caldrà millorar de cara als següents partits i només van anotar 11 punts enfront als 20 del Climasol Roser. El partit va finalitzar amb 2 tirs lliures d’A. Sada (Climasol Roser) il·luminant el marcador amb un 103 a 94.

PHISYC GM C.B. IGUALADA: M. SESÉ, , J. HUERTAS, J. TORRES, C. FONS, M. ROCA.

Climasol ROSER: I. COSTA, C. LLOBET, J. TEMPRANO, A. VAZQUEZ, A. SADA.

Àrbitres del partit: J. Feixa com a principal i J. Nuevo com auxiliar.

Parcials: 1r 19-16, 2n 14-20 (36-33), 3r 33-24 (66-60), 4t 17-23 (83-83) i Període EXT 11-20 (94-103).

Anotacions per part del PHISYC GM C.B. IGUALADA: Q. Padrós (4), M. Sesé (18), J.M. Huertas (7), J. Torres (20) A. Roca (2), C. Fons (22), A. Gual (2), M. Roca (11), A. Fratila (-), S. Laguara (-), B. Martínez (8). LESIONATS: E. Tejero (-).

Anotacions per part del Climasol ROSER: T. ROURE (13), I.COSTA (5), C.LLOBET (26), A.TORT (-), R.VAZQUEZ (-), J.TEMPRANO (-), A.VAZQUEZ (13), E.PINTADO (9), A.SADA (30), V.BRAVO (-), P.GIL (7).

Proper partit

El proper dissabte 13 d’Octubre el PHISYC GM C.B. IGUALADA jugarà al pista del CASTELLBISBAL a les 18:30 hores.