Sever correctiu per als veterans de l’Handbol Igualada

Veterans Handbol Igualada 14 - Veterans de Sarrià 26

Dilluns, 23 maig 2011. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
Els veterans del Club Handbol Igualada van encaixar un sever correctiu divendres en un partit amistós a les Comes. Els botxins van ser els Veterans de Sarrià, un equip que venia de jugar els play off per al títol de la lliga federada. El resultat al descans (4-14) parla per si sol de la diferència de nivell entre els dos conjunts.

Veterans Igualada vs Veterans Sarrià

L'Igualada va perdre per 12 gols

L’àmplia renda en el marcador al primer temps es va deure més a les errades dels locals que als encerts dels visitants. L’Igualada cometia imprecisions i perdia pilotes en atac una i altra vegada, cosa que el Sarrià aprofitava per sortir amb facilitat al contracop. El porter igualadí Jordi Miñano va evitar que la diferència al descans fos encara més àmplia.

A la represa el Sarrià va aixecar el peu de l’accelerador i l’Igualada va jugar sense oblidant-se de la pressió del marcador. D’aquesta manera, l’atac igualadí va ser més productiu i la defensa va posar les coses més difícils als barcelonins. El resultat final va ser de 14 a 26.

CH Igualada: Jordi Miñano, Jaume Andreu, Albert Rossell, Samuel Perianes, Íngrid de Clara, Àngel Árias, Joan Andreu, Albert Riba, José M. Vivar, Tomàs Fuentes i Felip Combalia.