El Terrassa fa sang amb els descuits del CF Igualada

Els igualadins s’avancen en un camp molt complicat, però cedeixen en els moments decisius

Dimecres, 27 novembre 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Una desconnexió de deu minuts al camp del Terrassa va ser letal per als interessos igualadins. Els blaus venien de salvar un punt davant l'Europa, però van caure contra un dels equips més potents de la categoria (4-1). Crònica de Pere Santano.

Una de les aproximacions dels blaus al camp terrassencEls blaus visitaven un fortí a Terrassa, un camp on ningú havia sigut capaç de sumar els tres punts. I tenien a davant un equip que es mou en la zona alta de la classificació. L'inici del partit va ser molt igualat, amb dos equips que volien tenir la possessió de pilota i tímides ocasions de gol per ambdós costats. Amb aquesta dinàmica, en una gran jugada col·lectiva, al minut 12, Nil feia el primer gol. Els blaus s'avançaven, però quedava molt partit. Massa.

Així que anaven passant els minuts, els locals anaven agafant terreny. Així va ser, com del minut 35 al descans, els locals van capgirar el marcador i posaven el 3-1. Calia reaccionar per treure un resultat positiu. A la segona meitat, els anoiencs no van deixar d'intentar-ho, tot i la solidesa dels locals. Al minut 60, el Terrassa es va quedar amb deu jugadors i els jugadors de Moha van assetjar la porteria local, sense èxit. A les acaballes del partit, amb els igualadins bolcats a la porteria del Terrassa, en un contracop els locals van fer el quart i definitiu gol. Ara, els blaus rebran al Granollers, equip que arriba en ratxa.